Amber Heard kehotti Johnny Deppiä kertomaan maailmalle olevansa kotiväkivallan uhri: ”Katso kuinka moni uskoo sinua”

Lisää uusia ääninauhoja.

29.4.2022 18:31

New York Post uutisoi Depp v. Heard -oikeudenkäynnistä. Ääninauhoilla on ollut iso merkitys oikeudenkäynnin kannalta, sillä tallenteisiin on jäänyt useita Johnny Deppin ja Amber Heardin riitoja.

Kovia sanoja on vaihdettu puolin jos toisin, mutta yksi tallenne kiinnitti ihmisten huomion. Tallenteessa Heardin kuullaan sanovan Deppille, ettei kukaan uskoisi tätä jos Oscar-ehdokas astuisi esiin ja kertoisi olevansa kotiväkivallan uhri.

”Kerro maailmalle, Johnny, kerro heille, että minä Johnny Depp, mies, olen kotiväkivallan uhri. Katso kuinka moni uskoo tai menee sinun puolellesi”, Heard sanoo.

Heardin lakimiehet väittävät, että Depp pahoinpiteli Heardia fyysisesti ja seksuaalisesti suhteen aikana, ja että Deppin kieltämiset eivät ole uskottavia, koska hän oli usein päihteiden vaikutuksen alainen. Heardin kuullaan myös sanoneen tallenteella, että haluaa Deppin pääsevän kuiville, jotta he voivat ratkaista ongelmansa.

Depp vastasi, että ei koskaan pääse kuiville. Tähän Heard oli vastannut: ”Tiedän”. Aiemmin oikeuslääketieteen psykologin lausunnon mukaan Heardillä on kerrottu olevan kaksi persoonallisuushäiriötä. Kummastusta herätti myös valheellinen väite kasvomeikistä.

Lisää luettavaa