Oikeudessa näytettiin kuva Amber Heardin punertavista kasvoista – sairaanhoitaja kertoi verestä ja hiuksista

Oikeudessa kuultiin Amber Heardin sairaanhoitajaa.

4.5.2022 14:47

Aquaman-näyttelijä Amber Heardin entinen sairaanhoitaja Erin Falati todisti Johnny Deppin ja Heardin välisessä oikeudenkäynnissä ennalta kuvatun videon välityksellä. Hoitaja kertoi tuomioistuimelle Heardin lähettäneen hänelle oikeudessa nähtyjä kuvia kasvoistaan, joissa oli punaisia jälkiä.

– En ole asiantuntija… Tarkoitan, että hänen kasvoillaan on väriä eri alueilla, en tiedä mikä on mitä, sairaanhoitaja kommentoi valokuvia tuomioistuimelle.

Oikeudessa kuultiin, että sairaanhoitaja oli kirjoittanut muistiinpanoihinsa Heardilla olevan ”kasvavaa ahdistusta” sekä ”vihan ja raivon purkauksia”.

Muistiinpanoissa luki myös, että sairaanhoitaja vieraili Heardin luona 17. joulukuuta 2015 antamassa lääkkeitä. Muistiinpanojen mukaan Heard näytti ”itkevältä ja surulliselta” avatessaan oven.

Heidän tapaamisensa aikana Heard kertoi riidasta, joka hänellä oli ollut Deppin kanssa. Sairaanhoitajan mukaan Heardilla oli ”alahuulen keskellä kirkkaan punaista verta”. Muistiinpanojen mukaan Heard oli myös menettänyt hiuksiaan.

Radar Onlinen mukaan Heardin alahuulessa ollut veri saattoi johtua hänen pitkäaikaisesta tavastaan. 36-vuotias Aquaman-tähti on väitetysti nyppinyt huuliaan vuosia. Depp puolestaan todisti The Sun -oikeudenkäynnissä vuonna 2020, että Heardin huulien nyppiminen aiheutti hänen huulilleeen verenvuotoa. Heardin on myös nähty vetävän ja nyppivän huuliaan oikeudessa.

Oikeudenkäynti jatkuu vielä useita viikkoja. Entinen Pirates of the Caribbean -tähti Depp haastoi ex-vaimonsa oikeuteen, ja vaatii tältä 50 miljoonan dollaria kunnianloukkauksesta, koska Heard kirjoitti vuonna 2018 Washington Postissa kokemastaan ​​perheväkivallasta. Depp katsoo artikkelin tuhonneen hänen uransa. Heard puolestaan nosti Deppiä vastaan 100 miljoonan dollarin vastakanteen, koska Heard väittää Deppin herjanneen häntä väittämällä häntä valehtelijaksi.

Lue myös: Näin Amber Heard hurmasi Johnny Deppin – ”Se tuntui liian hyvältä ollakseen totta” – Episodi.fi

Lähde: Metro, Radar Online

Lisää luettavaa