Amber Heard väitti Johnny Deppin pitäneen koiraa auton ulkopuolella ja ulvoneen samalla – ihmetteli ihmisten reaktiota

Amber Heard kertoi oikeudenkäynnin olevan tuskallista.

5.5.2022 16:15

Amber Heard on vuorostaan todistanut oikeudessa Johnny Deppiä vastaan. Heardin mukaan Depp on etsinyt ”kehonsisäisessä ruumintarkastuksessa” Heardin vaginasta kokaiinia sekä tehnyt Heardille muunkinlaista seksuaalista väkivaltaa. Heard kertoi myös, että Depp roikotti heidän koiraansa liikkuvan auton ikkunan ulkopuolella.

Aquaman-näyttelijä Heard kertoi asiasta kunnianloukkausjutun oikeudenkäynnin 14. päivänä, ja väitetty koiran roikottaminen tapahtui maaliskuussa 2013. Depp oli tapauksen aikaan nauttinut Heardin mukaan runsaan määrän kokaiinia ja alkoholia.

– Hänellä on ikkuna alhaalla, hän polttaa… jossain vaiheessa hän alkaa ulvoa ulos ikkunasta ja nappaa kaksi pientä koiraa – toinen oli Johnnyn koira ja toinen minun koirani, Heard kertoi oikeudessa.

– Hän tarttuu tähän teekuppi-yorkieen (pieni yorkshirenterrieri), pitää Boota liikkuvan auton ikkunan ulkopuolella, ja hän ulvoo kuin eläin pitäessään koiraa ulkona ikkunasta, Heard sanoi.

– Kaikki autossa – en koskaan unohda sitä – kaikki vain jäätyivät. Kukaan ei tehnyt mitään. Ja minäkin olin aivan järkyttynyt siitä, mitä tehdä, koska en halunnut tehdä mitään, jottei hän reagoisi ja pudottaisi koiraa, Heard jatkoi.

– Se oli tällainen outo hetki, jolloin hän ulvoo ja pitelee tätä koiraa auton ikkunan ulkopuolella, ja vielä enemmän kuin tämä outo muisto, minulla on muisto siitä, että kukaan ei oikeastaan reagoinut häneen, Heard lisäsi.

Heard sanoi, että oikeudessa istuminen on vaikeaa.

– Minun on vaikeaa löytää sanoja kuvaamaan, kuinka tuskallista tämä on, Heard kertoi oikeudessa.

– Minusta on kauheaa istua täällä viikkoja ja kokea kaikki uudelleen, kuulla ihmisiä, jotka tunsin – jotkut hyvin, jotkut vähemmän hyvin – ja ex-mieheni, jonka kanssa jaoin elämäni – puhuvan elämästämme tavalla, jolla he ovat puhuneet, Heard jatkoi.

– Tämä on varmasti tuskallisin ja vaikein asia, jonka olen käynyt läpi, Heard lisäsi.

Heard kertoi oikeudessa Deppin lyöneen häntä kolme kertaa sen jälkeen, kun Heard nauroi yhdelle Deppin tatuoinneista. Tatuoinnissa lukee nykyisin Wino Forever, jonka Depp on muokannut tekstistä ”Winona Forever”. Alkuperäinen tatuointi viittasi hänen ex-kumppaniinsa Winona Ryderiin, ja ”Wino Forever” puolestaan viittaa alkoholin juomiseen.

– Se vaikutti niin typerältä ja merkityksettömältä, en koskaan unohda sitä, se muutti elämäni, Heard jatkoi.

–  Hän löi minua kasvoille, ja minä nauroin, koska en tiennyt, mitä muuta tehdä.

– Ajattelin, että tämän täytyy olla vitsi… En tiennyt mitä oli tekeillä. En halunnut tämän olevan todellisuutta, Heard jatkoi.

– Tiedän, ettei siitä ole paluuta. En ole tyhmä, et voi lyödä naista, et voi lyödä miestä, et voi lyödä ketään, Heard julisti.

Oikeudenkäynti jatkuu vielä joitakin viikkoja.

Lue myös: Oikeudessa näytettiin kuva Amber Heardin punertavista kasvoista – sairaanhoitaja kertoi verestä ja hiuksista – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa