Amber Heard väittää Johnny Deppin tehneen hänelle kehonsisäisen ruumiintarkastuksen huumeita etsiessään

Raju väite taas.

5.5.2022 13:13

Amber Heard on todistanut keskiviikkona oikeudenkäynnissä. Heard väittää Johnny Deppin tehneen hänelle vuonna 2013 kehonsisäisen ruumiintarkastuksen etsiessään kadonneita kokaiinejaan.

Depp on haastanut Heardin oikeuteen vuoden 2018 Washington Post -lehden artikkelin takia, jossa Heard kertoi olleensa parisuhdeväkivallan uhri. Heard on myös haastanut Deppin oikeuteen.

Heard kertoi vuoden 2013 tapahtumista seuraavaa:

– Kun tulin ulos kylpyhuoneesta, hän alkoi kyselemään minulta missä se on. ”Kuinka kauan olet piilotellut sitä?” En tiennyt mistä hän puhui. ”Kyllä sinä aivan helvetin varmasti tiedät mistä puhun. Ole nyt vain rehellinen! Minne olet piilottanut sen?”, Heard kertoi.

Depp oli Heardin mukaan työntänyt naisen sängylle tämän jälkeen.

– Hän repi yläosani pois. Hän kouri rintojani, tutki lantioitani, hän repi alushousuni pois. Hän teki minulle kehonsisäisen ruumiintarkastuksen. Hän sanoi etsivänsä huumeitaan, hänen kokaiiniaan.

– Koko sen ajan hän kertoi tekevänsä minulle ruumiintarkastusta. Olin aivan lukossa ja tuijotin vain tyhjyyteen. En tiennyt mitä minun pitäisi tehdä. Olin vain siinä, enkä estellyt tai kieltänyt häntä, kun hän teki sitä, Heard kertoi itkuisena.

Heard kertoi myös muistavansa, milloin Depp löi häntä ensimmäisen kerran. Se tapahtui, kun Heard nauroi Deppin Wino-tatuoinnille. Heard naurahti vielä sen jälkeen ja Depp läppäisi häntä uudelleen.

– Tiesin sen olevan väärin ja minun olisi pitänyt jättää hänet. Se rikkoi sydämeni. En kuitenkaan halunnut jättää häntä, Heard kertoi.

Depp kuunteli todistusta maahan katsellen lakimiestensä keskellä.

Lähde: Film News

Lisää luettavaa