Johnny Deppin lakitiimi sanoo Amber Heardin näyttelevän oikeudessa – huomauttivat erosta Deppiin tyyliin kertoa tapahtumista

AOP

Tiedottajan mukaan Deppin lakitiimin tuleva ristikuulustelu tulee olemaan ”paljon puhuva”.

Amber Heard on vuorostaan todistanut tällä viikolla hänen ja Johnny Deppin välisessä oikeudenkäynnissä. Kaksikko on entinen aviopari, joiden myrskyisä liitto on nyt perinpohjaisesti ruodittavana niin oikeudessa kuin julkisuudessakin.

Depp haastoi Heardin oikeuteen kunnianloukkauksesta vaatien 50 miljoonaa dollaria, ja Heard puolestaan syyttää Deppin leimanneen hänet valehtelijaksi vaatien 100 miljoonaa dollaria. Deppin kunnianloukkausväitteet juontavat juurensa Heardin kirjoittamaan artikkeliin, jossa Deppin mielestä hänet leimattiin väkivaltaiseksi. Depp on katsonut tämän tuhonneen hänen uransa.

Deppin tiimi on nyt kommentoinut Heardin todistamista oikeudessa, ja heidän mielestään Heard ei ole ollut rehellinen. Heidän mielestään Amber Heard sen sijaan teki ”elämänsä roolisuorituksen”.

– Kuten herra Deppin asianajaja oikein ennusti avauspuheenvuorossaan viime kuussa, rouva Heard todellakin teki ”elämänsä roolisuorituksen”, Deppin tiedottaja sanoi.

Lakitiimin mielestä Heard esiintyy oikeudessa eri tavalla kuin Depp.

– Samalla kun neiti Heardin tarinat ovat saaneet jatkuvasti uusia ja käteviä yksityiskohtia, herra Deppin muistot ovat pysyneet täsmälleen samoina kuuden tuskallisen vuoden ajan aina siitä lähtien, kun ensimmäiset syytökset häntä vastaan esitettiin, tiedotteessa jatkettiin.

– Hänen totuutensa – todellinen totuus – on sama riippumatta ympäristöstä, jossa se on esitetty.

– Herra Deppin tiimin tuleva ristikuulustelu tulee olemaan paljon puhuva, ja se tuo varmasti esiin monia virheitä, joita rouva Heard on nyt yrittänyt esittää tosiasioina mutkikkaan todistuksensa aikana, tiedotteessa vielä lisättiin.

Heardin tiedottaja vastasi syytöksiin seuraavasti:

– Kuten juuri julkaistu julkilausuma osoittaa, herra Deppin kunnianloukkaussyyte on murenemassa niin nopeasti, että hänen asianajajansa ovat muuttumassa syyttäjästä vainoajaksi.

Heardin tiedottaja mainitsi lähestymiskiellosta, jonka Amber Heard hankki Deppille vuonna 2016. Lisäksi tiedottaja mainitsi The Sun -lehteä vastaan käydyn oikeusjutun, jonka Depp hävisi Britanniassa.

– He ylpeilevät, ettei herra Deppin tarina ole muuttunut. Ottaen huomioon, että hän sai perheväkivaltaa koskevan lähestymiskiellon, ja hän hävisi kunnianloukkausjutun Britanniassa, ehkä hänen pitäisi harkita uutta strategiaa sen sijaan, että hän hyökkää uhria vastaan ​ja kieltäytyy ottamasta vastuuta omasta käytöksestään, Heardin tiedottaja sanoi.

– Herra Deppin käytös tässä oikeudenkäynnissä on ollut yhtä säälittävää kuin se oli heidän avioliitossaan, Heardin tiedottaja sivalsi.

Heard on todistaessaan syyttänyt Deppiä muun muassa seksuaalisesta väkivallasta, lyömisestä sekä yorkshirenterrierin roikottamisesta liikkuvan auton ulkopuolella samalla ulvoen.

Oikeudenkäynnin odotetaan kestävän vielä useita viikkoja. Alla kaksi videota Heardin todistuksesta.

Lue myös: Amber Heard väitti Johnny Deppin pitäneen koiraa auton ulkopuolella ja ulvoneen samalla – ihmetteli ihmisten reaktiota – Episodi.fi

YouTube video

YouTube video

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut