Asianajaja grillasi Amber Heardia – ei ole antanut Deppiltä saamiaan rahoja hyväntekeväisyyteen vaikka lupasi

AOP

Camilla Vasquez haastoi oikeudessa Amber Heardin väitteet.

Amber Heard on ollut viime aikoina vuorostaan todistamassa hänen ja ex-aviomiehensä Johnny Deppin välisessä oikeudenkäynnissä. Depp haastoi ex-vaimonsa oikeuteen kunnianloukkauksesta, sillä Heard kirjoitti vuonna 2018 väkivallasta The Washington Post -lehteen. Depp katsoo artikkelin tuhonneen hänen uransa.

Oikeudenkäynnissä käsiteltiin seitsemän miljoonan dollarin summaa, jonka Heard sai Deppiltä avioerosovittelun yhteydessä. Aiemmassa, Britanniassa järjestetyssä vuoden 2020 kunnianloukkausoikeudenkäynnissä Heard sanoi valaehtoisesti, että hän lahjoittaa avioerossa saamansa seitsemän miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen.

ACLU:n (American Civil Liberties Union) operatiivinen johtaja ja lakiasiainjohtaja Terence Dougherty kuitenkin todisti, että Heard on lahjoittanut, tai hänen puolestaan on lahjoitettu vain 1,3 miljoonaa dollaria. Väitetysti Heard on lahjoittanut summasta itse 350 000 dollaria joulukuussa 2018, mutta ei ole lahjoittanut rahaa sen jälkeen.

Lisäksi 500 000 dollarin lahjoitus tuli sijoitusyhtiö Vanguardin tililtä, ​​jonka Dougherty sanoi olevan Elon Muskin perustama rahasto. Heard seurusteli hetken aikaa miljardööri Elon Muskin kanssa, kun Deppin ja Heardin tiet erkanivat.

Vuonna 2018 Heard vieraili hollantilaisessa keskusteluohjelmassa RTL Late Night, ja hän väitti jo tuolloin: ”Yhteensä lahjoitettiin 7 miljoonaa dollaria – jaoin sen ACLU:n ja Los Angelesin lastensairaalan kesken. En halunnut mitään.”

Deppin lakitiimin asianajaja Camille Vasquez tarttui Heardin väitteisiin, ja grillasi oikeudessa näyttelijää polttopisteessä olevista miljoonien sovittelurahoista, jotka hän sai avioeron yhteydessä Deppiltä – ja jotka Heard lupasi lahjoittaa ACLU:lle ja lastensairaalalle.

Deppin asianajaja Vasquez kysyi oikeudessa Heardilta useaan otteeseen, onko rahat lahjoitettu hyväntekeväisyyteen? Näyttelijä vastasi antaen ymmärtää, että ne on lahjoitettu, mutta käytti sanaa ”pledge”, joka tarkoittaa luvata tai vaihtoehtoisesti pantata. Vasquez jatkoi tivaamista rahoista, ja Heard sanoi, että hän käyttää sanoja lahjoittaa (donate) ja luvata/pantata (pledge) synonyymeinä.

Vasquezin edelleen kysyessä rahojen kohtalosta, lopulta Heard sanoi, ettei ole voinut maksaa hyväntekeväisyyteen sen vuoksi, ”koska Johnny haastoi hänet oikeuteen”.

– Aion noudattaa täysin kaikkia lupauksiani. Haluaisin, että hän lopettaisi haasteiden nostamisen minua vastaan, jotta voin maksaa, Heard sanoi.

Vasquez huomautti, että Heardilla ehti olla hallussaan kaikki seitsemän miljoona dollaria, 13 kuukauden ajan, ennen kuin Depp haastoi hänet oikeuteen. Vasquez muistutti Heardia myös, että tämä todisti aiemmassa oikeudenkäynnissä lahjoittaneensa rahat. Tuolloin hän käytti Vasquezin mukaan sanaa ”donate” eli lahjoittaa.

Heardin oma asianajaja Elain Bredehoft puolestaan kysyi Heardiltä, miksi hän hyväksyi seitsemän miljoonan dollarin sovittelusumman Deppiltä. ​​Heard vastasi tähän: ”En välittänyt rahoista. Minulle kerrottiin, että jos en hyväksy jotain summaa, se voidaan kumota, emmekä pääse koskaan sopimukseen.”

– Otin paljon vähemmän kuin mitä he tarjosivat, ja mihin minulla oli oikeus, Heard lisäsi.

Näyttelijä väitti, ettei hän ”ole koskaan ollut kiinnostunut Johnnyn rahoista”.

– Halusin vain turvani ja tulevaisuuteni, ja hän vaaransi sen… Halusin hänen jättävän minut rauhaan. Olen sanonut niin vuodesta 2016 lähtien, Heard sanoi oikeudessa.

Alla olevalla videolla osa Heardin todistuksesta ja Vasquezin kysymyksistä.

YouTube video

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut