Amber Heardin isä uhkasi ampua Johnny Deppin rahan takia

Sotkuinen suhde ja vielä sotkuisempi ero.

Johnny Depp on haastanut entisen vaimonsa Amber Heardin oikeuteen näyttelijättären Washington Postiin tekemän kohupalajastuksen takia. Artikkelissa Heard kertoo olevansa perheväkivallan uhri, väittäen ”miehen” olleen väkivaltainen. Depp hakee 50 miljoonan dollarin korvauksia menetetyjen töiden takia.

Deppiä ei mainita sanallakaan artikkelissa, ja juuri tämän takia Heardin puoli väittää, ettei syytteessä ole perää.

Depp puolestaan väittää Heardin olleen se suhteen väkivaltainen osapuoli. Nyt Deppin jurisitit väittävät myös, että Heardin isä uhkasi hänen henkeään puhelimitse.

Deppillä ja Heardillä on Performance Allison Transmissions -nimisen autopajan tekemiä autoja. Paikan omistaja David Killackey on nyt antanut oman todistuksensa, jonka mukaan Heard haukkui hänet puhelimitse ja uhkasi häntä väkivallalla, koska sanoi naiselle, ettei halua olla rahakiistojen (ja autojen omistajuussuhteiden) välikappaleeksi.

– Heardin ensireaktio oli haukkua minut, uhkailla minua ja vain raivota pitkän tovin puhelimessa. Hän väitti, että ajan hänet konkurssiin Deppin takia. Yhdessä vaiheessa hän huusi ”sinä saatanan kusipää yrität kusettaa minua”, Killackey kertoo.

– Etenkin viimeinen puhelu oli todella epämukava. Olin saanut tarpeekseni kaikesta siitä haukkumisesta ja uhkailusta, joten päätin, etten enää vastaanota ensimmäistäkään tekstiviestiä tai puhelua häneltä.

Tämän jälkeen Heardin isä David rupesi piinaamaan miestä ilkeämielisillä puheluilla.

– Hän sanoi: ”Se pieni paska kusettaa myös minua, koska minun piti saada 10 % rahoista ja ilman niitä en voi tuottaa elokuvaa, joka aioin tehdä. Hän yrittää tuhota pikkutyttöni uran ja savustaa hänet ulos Hollywoodista. Hakkaan miehen paskaksi, kun saan sen käsiini. Olen Teksasista ja teksasilaismiehet kantava .45-kaliiberin aseita vyöllään. Johnny kohtaa loppunsa.”

Deppin puoli käyttää nyt tätä todistusta hyväkseen väittäessään Heardin olevan vain Deppin omaisuuden perässä.

Lähde: Film-News

Aiheeseen liittyvät jutut