Amber Heard kutsui Johnny Deppiä hirviöksi – kuvaili mikä laukaisi henkisen ja fyysisen väkivallan

Tätä tapausta selvitellään vielä pitkään.

12.4.2019 16:03

Entisen Hollywood-parin Amber Heardin ja Johnny Deppin riidat eron jälkeen kuviteltiin olleen jo ohi. Viime aikoina he ovat kuitenkin jälleen käyneet sotaa keskenään. Oikeuteen ollaan menossa ja sanan säilää kalistellaan julkisesti.

Heard väittää nyt oikeuden asiakirjoissa, että Deppistä kuoriutui hirviö, kun hän joi alkoholia tai käytti huumaavia aineita. Näyttelijättären mukaan Depp hakkasi, kuristi, repi hiuksista, melkein tukehdutti ja yleisesti ottaen piinasi häntä.

Depp itse haastoi vastikään Heardin oikeuteen. Hän vaatii 50 miljoonan vahingonkorvauksia. Depp ei ollut tyytyväinen Heardin vuonna 2018 joulukuussa antamaan haastatteluun, jossa näyttelijätär kertoi kokemuksistaan parisuhdeväkivallasta.

Deppiä ei mainittu jutussa, mutta tähden lakimiestiimin mielestä jutussa annetaan kuva, että tähti oli väkivaltainen Heardia kohtaan. Depp on kiistänyt väkivallan.

Oikeuden asiapapereissa Heard kuitenkin sanoo, että vuosi seurustelun jälkeen Depp alkoi väärinkäyttää päihteitä. Päihteiden vaikutuksen alaisena Deppistä tuli papereiden mukaan eri persoona – harhainen ja väkivaltainen. Heard kuvaili olleensa tuolloin huolissaan heidän molempien puolesta. Heardin mukaan Depp ja hän kutsuivat ”tuota versiota Johnnysta hirviöksi.”

– Johnny ei usein muistanut harhaista ja väkivaltaista käytöstään, kun hän selvisi päihdetiloistaan, oikeusasiakirjoissa mainitaan.

Heard kertoi myös lentokoneessa tapahtuneesta välikohtauksesta vuonna 2014. Tuolloin Depp oli väitetysti ollut päihtynyt jo koneeseen mennessä ja alkanut jossain vaiheessa heitellä tavaroita Heardia päin. Hän oli väitetysti vihainen edellisenä päivänä kuvatusta romanttisesta elokuvakohtauksesta Heardin ja näyttelijä James Francon välillä.

– Hän provosoi minua kävellessäni ohi työntämällä tuolin minua päin ja huusi minulle James Francon nimeä, papereissa lukee.

Väitetysti hetken kuluttua Pirates of the Caribbean -tähti olisi potkaissut Heardia selkään, jonka jälkeen näyttelijätär olisi kaatunut. Tämän jälkeen Depp olisi laittanut jalkansa Heardin päälle ja jatkanut loukkaavia puheita. Lopulta Depp oli asiakirjojen mukaan mennyt lentokoneen vessaan ja sammunut sinne.

Heardin mukaan Depp oli myöhemmin pyydellyt anteeksi tekstiviestillä. Tapauksesta hän oli syyttänyt ”sairauttaan.” Väitetysti Deppin assistentti Stephen Deuters oli itkenyt kuultuaan asiasta ja sanonut näyttelijästä: ”Hän on hukassa oleva pieni poika. Hän tarvitsee kaiken mahdollisen avun.”

Lentokonetapaus on vain yksi Heardin kuvailemista vaikeista tilanteista Deppin kanssa. Depp itse on väittänyt Heardin olleen väkivaltainen häntä kohtaan.

Lähde: Mirror

Lisää luettavaa