Johnny Depp tarttuu tulikuumaan projektiin – Michael Jackson -musikaali poptähden hanskan näkökulmasta!

Tästähän voi tulla hauskaa.

Näyttelijä Johnny Depp päätti ottaa osaa kiistanalaiseen projektiin. Hän ja hänen tuotantoyhtiönsä Infinitum Nihil aikovat tuottaa näytelmäkirjailija Julien Nitzbergin musikaalin For the Love of a Glove: An Unauthorized Musical Fable About the Life of Michael Jackson.

Näytelmä antaa ”tuoreen näkökulman omituisiin voimiin, jotka muovasivat Jacksonia ja skandaaleja jotka vaivasivat häntä”, Michael Jacksonin kuuluisan paljettihanskan näkökulmasta. Näytelmä saa ensi-iltansa Los Angelesissa tammikuussa.

Näytelmän kirjoittaja kertoo, että iso tuotantoyhtiö oli pyytänyt häntä kirjoittamaan elokuvan Jacksonista, mutta osapuolet eivät päässeet yhteisymmärrykseen siitä, kuinka käsitellä syytteitä lasten hyväksikäyttötapauksista. Nitzberg ehdotti ratkaisua, joka ei sopinut tuotantoyhtiölle, mutta jäi vaivaamaan niin paljon, että päätti tehdä siitä näytelmän.

”Entä tämä: kaikki josta MJ:tä syytetään on oikeastaan hänen hanskansa syytä, joka oikeasti onkin ulkoavaruuden alien ja tarvitsee neitsytpoikien verta ruoakseen.” Nimensä mukaisesti musikaali ei ole perikunnan hyväksymä.

Kuva: Hollywood Vampires

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut