Joker-tähti Joaquin Phoenix kiitti edesmennyttä veljeään Riveriä urastaan – ”Hän herätti minut ja laittoi katsomaan sen uudestaan”

Kiitokset menivät varmasti oikeaan osoitteeseen.

Joaquin Phoenix on yksi aikamme parhaita näyttelijöitä. Lähellä kuitenkin oli, että hän luovutti uransa suhteen.

Tähti kertoi nyt kokemuksestaan edesmenneen veljensä River Phoenixin kanssa. Myös River oli aikoinaan lupaava näyttelijä, ikävä kyllä hän kuoli aikoinaan traagisesti Johnny Deppin Viper Room -klubin edustalle.

– Kun olin 15 tai 16 veljeni River tuli töistä kotiin. Hänellä oli mukanaan tämä VHS-elokuva Kuin raivo härkä (1980) ja hän laittoi minut katsomaan sen. Seuraavana päivänä hän herätti minut ja vaati minua katsomaan sen uudelleen, Phoenix kertoi.

– Hän sanoi: ”Alat näytellä uudelleen, niin sinä teet.” Hän ei kysynyt minulta, hän käski minua. Olen velkaa hänelle siitä, koska näytteleminen on antanut minulle niin uskomattoman elämän, Phoenix jatkoi.

Phoenix kertoi asiasta Toronton elokuvajuhlilla, jossa hän sai kunniapalkinnon työstään elokuvien parissa (TIFF Tribute Actor Award).

Tähti on tällä hetkellä erittäin kuuma nimi, sillä häneltä on tulossa odotettu Joker-elokuva. Se on jo saanut kriitikoilta hyvän vastaanoton. Elokuva tulee todennäköisesti kisaamaan useista Oscar-palkinnoista.

Lähde: Variety

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut