Angelina Jolie syyttää Brad Pittiä pahoinpitelystä – haastoi entisen miehensä oikeuteen

Melko rumaksi tämäkin ero on menossa.

5.10.2022 09:13

Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat keskellä sotkuisaa avioeroa. Entinen pariskunta kiistelee muun muassa Chateau Miraval -nimisestä ranskalaisesta viinitilasta.

Jolien haasteessa väitetään, että Jolien yritykset myydä Pittille oma osuutensa viinitilasta menivät pieleen, kun Pitt vaati Jolieta allekirjoittamaan sopimuksen, joka kielsi entistä vaimoaan puhumasta oikeuden ulkopuolella Pittin fyysisestä ja henkisestä pahoinpitelystä Jolieta ja lapsia kohtaan.

Oikeudessa tullaan puimaan vuonna 2016 tapahtunutta yhteenottoa yksityisessä lentokoneessa. Jolie syyttää humalaisen Pittin käyneen käsiksi häneen ja lapsiin matkalla Ranskasta Kaliforniaan. Pitt on kiistänyt syytteet.

Syytteessä kerrotaan seuraavaa:

– Kun yksi lapsista puolusti Jolieta, Pitt hyökkäsi tätä kohti ja Jolie joutui työntämään lapsen taakseen suojellakseen tätä. Pitt yritti päästä Jolien taakse, jolloin hän törmäsi päin lentokoneen penkkiä satuttaen samalla Jolien selkää ja kyynärpäätä. Lopulta kaikki lapset olivat suojelemassa toisiaan Pittiltä. Osa lapsista anoi Pittiä lopettamaan raivoamisen. He olivat kaikki peloissaan.

Uudessa syytteessä väitetään myös, että Pitt tuli ajoittain koneen takaosasta raivoamaan perheelleen. Hän kaatoi olutta Jolien päälle. Myöhemmin Pitt kaatoi olutta ja punaviiniä lastensa päälle.

Los Angelesin lastensuojelu tutki aikoinaan asiaa ja totesi, ettei Pitt ole kohdellut lapsiaan kaltoin. Myös FBI suoritti tutkimuksen, eikä nostanut syytteitä Pittiä vastaan.

Nyt Jolie  väittää, että tapausta tutkinut FBI-agentti olisi kertonut että hallituksella olisi todennäköisiä syitä nostaa syyte.

FBI:n tutkimuksista selvisi, että Pitt oli jossain vaiheessa lentoa vienyt Jolien koneen takaosaan ja napannut naista päästä ja olkapäistä sekä huutanut hänelle Jolien tuhoavan koko perheen. Lapset olivat myöhemmin kysyneet äidiltään, onko hän kunnossa. Pitt oli huutanut, ”Ei, äiti ei ole kunnossa. Hän pilaa perheemme.”

Pitt haastoi helmikuussa Jolien oikeuteen, koska Jolie myi oman osuutensa Chateau Miravalista alkoholituottaja Tenute del Mondolle. Pitt väittää pariskunnan tehneen sopimuksen, joka estää osuuksien myymistä ulkopuolisille tahoille. Jolie taas väittää, ettei sellaista sopimusta ole olemassa.

Jolie kertoo, ettei halua omistaa viinitilaa Pittin alkoholismin vuoksi.

Pitt kertoi alkoholismistaan The Timesin haastattelussa vuonna 2019. Hän on ollut muun muassa AA-tapaamisissa sen takia. Pitt väittää olleensa täysin selvä eron jälkeen.

Lähde: The Entertainment Weekly

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia