Anne Ricen vampyyrit palaavat, mutta Claudia on kokenut täyden muodonmuutoksen

Näyttelijä vaihtui yllättäen.

24.7.2023 23:01

AMC-kanavan versiointi kauhuromantiikkaa tarjoilleen Anne Ricen kirjoista, Interview With the Vampire, on aiempien lupausten mukaan jatkumassa. San Diegon Comic-Con-tapahtumassa julkaistu uusi materiaali antaa ymmärtää, että sarjan kakkoskaudella jatketaan vampyyrikaksikko Louisin ja Claudian matkassa. Yksi oleellinen seikka on kuitenkin muuttunut: Claudian näyttelijä on eri kuin aloituskaudella.

Ricen tuotantoa lukeneet muistavat Claudian olleen pikkutyttö, jonka vampyyri Lestat löysi surkeista oloista. Vaikka alaikäisen muuttaminen vampyyriksi herätti pahaa verta, Claudia kuitenkin muutettiin. Tv-sarjassa Claudia on kuvattu Ricen alkuperäisteoksesta poiketen 14-vuotiaana, eli liki kymmenen vuotta kirjahahmoa vanhempana. Sarjan aloituskaudella Claudiaa näytteli nyt 20-vuotias Bailey Bass.

Bassin lähtö sarjasta on toistaiseksi mysteeri. Sitä ei siis ole vahvistettu, liittyykö asia esim. näyttelijän kiinnitykseen James Cameronin Avatar-elokuvasarjassa. Bass itse on maininnut lähtönsä syyksi erilaiset ennalta tietämättömät olosuhteet, joiden takia hän ei voinut jatkaa roolissa. Hän on kuitenkin kiitellyt roolin olleen hänelle unelma ja toivottaneen onnea sen uudelle esittäjälle.

Yhdysvaltalaisen Bassin korvaa Interview With the Vampiren toisella tuotantokaudella brittiläinen Delainey Hayles. Hän on esiintynyt mm. viime vuodesta Lontoon West Endin Narnia-tuotannossa The Lion, the Witch and the Wardrobe.

Alla maistiainen uudesta kaudesta, jonka on luvattu saapuvan ruutuihin 2024:

 


Lähteet: The Wrap, TV Line, Collider

Lisää luettavaa