Ant-Man-ohjaaja haluaa tehdä uuden Fantastic Four -leffan

Vieläkö on tilaa tämän superporukan paluulle?

27.6.2018 03:30

Edgar Wrightin Ant-Man-elokuvan ohjaajana korvannut Peyton Reed tuo pian valkokankaille muurahaisukon seuraavan elokuvan Ant-Man and the Waspin. Supersankareiden kultasuoneen iskenyt ohjaaja elättelee yhä toivetta myös Fantastic Fourin palauttamisesta valkokankaille.

Reed on itse asiassa kirjoittanut käsikirjoituksen Fantastic Four -elokuvaan, joka oli kehitteillä lähes pari vuosikymmentä sitten. Reedin tarina olisi vienyt sankarit 1960-luvulle, mutta studio päätyi tekemään Tim Storyn ohjaamat sankariseikkailut, jotka saivat ensi-iltansa 2000-luvun alkupuolella.

Josh Trankin ohjaama Fantastic Four vuodelta 2015 näyttäisi tappaneen koko elokuvasarjan, mutta Cinema Blendin haastattelema Reed elättelee yhä toiveita sankareiden henkiin herättämisestä.

”Minulla on ollut tapana mainita Fantastic Four erinäisissä keskusteluissa, jotka ovat tai eivät ole tapahtuneet Marvelin käytävillä. Juttu on kuitenkin yksi iso kysymysmerkki tällä hetkellä, koska kukaan ei tiedä tapahtuuko (Disneyn ja Foxin) fuusio vai ei… Mutta kai minä saan unelmoida? Voin jatkaa unelmointia. Aika näyttää!”, Reed sanoo.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia