Anthony Mackien tähdittämä Kapteeni Amerikka 4 etenee – elokuva löysi ohjaajansa

Uusi Kapu pääsee pian vauhtiin myös valkokankailla.

9.7.2022 02:05

Kapteeni Amerikka on epäilemättä Marvelin tunnetuimpia hahmoja. MCU:ssa häntä esitti pitkään Chris Evans, mutta Endgamen lopuksi mantteli siirrettiin Anthony Mackielle. Nyt herra on vihdoin saamassa myös oman sooloelokuvansa ja sille on myös löydetty ohjaaja.

Toistaiseksi vain Kapteeni Amerikka 4 -nimellä kulkeva projekti nappasi puikkoihinsa nigerialais-amerikkalaisen Julius Onahin. Onah on aiemmin ohjannut mm. The Cloverfield Paradox -scifikauhun sekä indiedraama Lucen.

Mackien esittämä Sam Wilson pääsi tutkiskelemaan uutta titteliään ensimmäisen kerran viime vuonna Disney Plussassa julkaistussa The Falcon and the Winter Soldier -sarjassa. Sen tuotantotiimistä löytyivät myös käsikirjoittajat Kapun seuraavalle seikkailulle – kynään tarttuvat Malcolm Spellman ja Dalan Musson.

Elokuvan tarkemmasta julkaisuaikataulusta, juonesta tai näyttelijäkiinnityksistä ei ole vielä tietoa. Projekti vaikuttaa kuitenkin olevan etenemässä hyvää vauhtia ja MCU-kansa pääsee uuden Kapteenin mukaan näillä näkymin vielä lähivuosien aikana.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa