Apollo Creed saattaa herätä henkiin seuraavassa Rocky-elokuvassa

Sekä kriitikot että yleisön lämmittänyt Creed: The Legacy of Rocky saa varmasti jatko-osan, kertoo MGM:n toimitusjohtaja Gary Barber Varietylle.

Jatko-osa ei kuitenkaan välttämättä seuraa Apollo Creedin pojan Adoniksen uraa, vaan saattaa jollain tavalla tuoda yhteen vanhat ystävykset Rockyn ja Apollon.

Mutta Apollohan kuoli jo Rocky IV:ssä. Herääkö mies henkiin ja tulee vihreänä takaisin rinkiin? Sylvester Stallone sanoo ohjaaja Ryan Cooglerin pyöritelleen omia ideoitaan juttua varten.

”Ryanilla on ajatuksena mennä sekä eteenpäin että taaksepäin ja näyttää Rocky ja Apollo yhdessä. Mieti Kummisetä 2:ta. Se hänellä on mielessä, mikä on aika kunnianhimoista”, Stallone selittää.

Kyseessä olisi siis jonkinlainen prequel. Mutta Stallone on myös avoin perinteiselle jatko-osalle, joka keskittyisi Adoniksen tuleviin matseihin.

”Hän kohtaisi uuden vastustajan, joka olisi hurja, iso venäläinen. Voisimme alkaa yhdistää Rockyn aiempia kokemuksia ja tuoda uusia kulttuureita siihen. Ja voisimme näyttää, miten venäläisille menee tämän päivän Amerikassa.”

Vielä ei ole tietoa, ohjaako seuraavaksi Black Panther -sarjisleffaan tarttuva Coogler myös Creedin jatko-osan.

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut