Arnold Schwarzenegger huijasi pahasti Sylvester Stallonea – ”Se ei ollut kaunista katsottavaa”

Levitti huhua.

90-luvulla maailmassa oli kaksi ikonista toimintatähteä ylitse muiden – Arnold Schwarzenegger ja Sylvester Stallone. Heillä oli myös kilpailua ja nokittelua keskenään.

– Se ei ollut kaunista katsottavaa, Schwarzenegger kuvaili noita aikoja Beyond Fest 2017 -tapahtumassa Los Angelesissa.

– Hyökkäsimme toisiamme vastaan lehdistön kautta säälimättömästi. Nimittelimme toisiamme ja osoitimme sormella toistemme heikkouksia. Se oli todella kilpailullista, tähti jatkoi.

Schwarzenegger kertoi touhun menneen niin pitkälle, että tähdet kilpailivat jopa aseiden koossa. Kun Stallonella oli jo naurettavan suuri puukko Rambo-elokuvissa, Schwarzenegger halusi vielä isomman. Tähdet kilpailivat myös muun muassa valkokangaspahisten uniikeissa tappamistavoissa ja rahan tienaamisessa.

Eräässä vaiheessa Schwarzenegger sai omien sanojensa mukaan punottua juonen Stallonen pään menoksi. Hän levitti huhua, että on kiinnostunut Seis! Tai mamma ampuu -elokuvan pääosasta. Lisäksi hän halusi roolista ylisuuren summan rahaa.

Schwarzenegger väitti aavistaneensa, että tuottajat tarjoaisivat liian suuren palkkavaatimuksen jälkeen roolia Stallonelle siinä toivossa, että hän tulisi halvemmalla mukaan. Stallone oli kuullut kilpakumppaninsa levittämistä huhuista, joten hän väitetysti halusi roolin itselleen.

Schwarzenegger piti käsikirjoitusta kammottavana, eikä missään nimessä halunnut oikeasti esiintyä elokuvassa. Stallone puolestaan päätyi floppielokuvaan Schwarzeneggerin huijaamana.

Nykyään miehet ovat hyvää pataa keskenään.

Lähde: News.com.au

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut