Arvostettu Oscar-voittaja hehkuttaa Transformers-ohjaaja Michael Bayta neroksi – sarkasmiako?

Sir Anthony Hopkins on työskennellyt lukemattomien legendojen kanssa. Onhan hän itsekin legenda.

Pian Hopkins nähdään Michael Bayn uudessa Transformersissa. Hopkins kertoi kuvauskokemuksistaan tuoreessa Yahoo! Movies -haastattelussa.

Hopkins näyttelee leffassa astronomia ja historioitsijaa, joka tuntee transformersien ”todellisen historian”. Haastattelussaan Hopkins hehkuttaa hyvinkin vuolaasti ohjaaja Baytä. Hän vertaa Baytä muun muassa kaikkien aikojen parhaimpiin ohjaajiin kuten Martin Scorseseen.

– Hän [Bay] kertoi minulle, kuinka hän on luonut Transformers-robotit. Kuinka hän meni eriskoisefektimiehen luokse ja kertoi millaista metallia ja valoja leffa tarvitsee. Tämän kaiken hän kertoi minulle aamiaisen yhteydessä. Ajattelin heti, että tämä kaveri on todellinen nero. Hän oikeasti on. Hän on kuin Oliver Stone, Spielberg ja Scorsese. Neroja, Hopkins hehkuttaa.

Onhan Bay kuitenkin onnistunut tekemään yhtä ja toista. Esimerkiksi Armageddon näytetään nykyään elokuva-alan opiskelijoille oppikirjamaisen kuvauksen ja leikkauksen takia. Siis oikeasti. Bayn elokuva kuuluu pakolliseen elokuvaopiskeluun Yhdysvalloissa.

Transformers: The Last Knightin ensi-ilta on 25. kesäkuuta.

Alla uusin traileri.

YouTube video

Lähde: io9

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut