Avengers 2:lle julkaisupäivä

17.8.2012 17:58

Marvel on julkistanut tulevan The Avengers 2 -elokuvan julkaisupäivän. Kassamenestyksen jatko-osa on niin lähellä, mutta silti niin kaukana tulevaisuudessa.

The Avengers 2 ilmestyy toukokuussa 2015.

Jatko-osan ohjaa ja käsikirjoittaa ykkösestäkin ansiokkaasti vastannut Joss Whedon.

Ennen Kostajien uutta kokoontumista kaikki ryhmän nimekkäimmät sankarit saavat uuden aallon omia elokuviaan, kun Iron Man 3 ja Thor: The Dark World ilmestyvät ensi vuonna ja Captain America: The Winter Soldier vuonna 2014.

Hulkille on suunniteltu tv-sarjaa, mutta elokuvakaan ei liene täysin ulkona suunnitelmista. Myös vielä valkokankaat välttäneen Ant-Manin sooloelokuva on roikkunut ilmassa.

Mielenkiintoista on seurata, lähteekö Marvel heti upottamaan piakkoin yhtiölle palautuvaa Daredevil-hahmoa omaan elokuvauniversumiinsa. Hahmo on kohtuullisen tunnettu ja maanläheisenä lakimiehenä helposti upotettavissa juoneen kuin juoneen sivuhahmoksi, vaikka Kostajille avaruuteen kurkottavaa kosmista menoa The Avengersin lopussa vihjattiinkin.

Avaruuspöhinöistä esimakua ja luultavasti The Avengers 2 -elokuvan asetelmien petausta on luvassa, jos suunniteltu hullunkurinen Guardians Of The Galaxy todellakin nähdään avaruuspesukarhuineen valkokankailla vuonna 2014.

Kuva The Avengersin kuvauksista.

Lähde: Empire

Lisää luettavaa