Avengers: Endgame -ohjaaja paljasti Marvelin suosion salaisuuden – kertoi samalla Infinity Warin ja Endgamen jättibudjeteista

Marvelilla on salaisuuksia – tosin melko julkisia sellaisia, jos vain perkaa Marvel-elokuvien sisältöä.

6.4.2022 16:31

Marvelin elokuvauniversumi MCU on jättimäinen menestystarina. Se on elokuvahistorian suurin ja arvokkain franchise. Muut ovat pyrkineet kopioimaan Marvelin kaavaa huonolla menestyksellä.

Ehkäpä ainoastaan Fast & Furious -franchise on päässyt sitä lähelle. Kauhupuolella taas The Conjuring -verse on menestynyt erinomaisesti.

Avengers: Infinity Warin ja Endgamen toinen ohjaajaveljes Joe Russo oli haastattelussa viikonloppuna järjestetyillä Sands International Film Festivaleilla. Hän paljasti haastattelussa Marvelin salaisuuden.

– Marvelin salainen soossi on yksinkertainen: [Marvel Studiosin pomo] Kevin Feige haluaa elokuviensa olevan viihdyttäviä. Viihteeseen lyhdistetään yleensä huumori. Kevin tykkää testata elokuvia todella paljon. Hän istuu yleisön kanssa testinäytöksissä, jotta kuulee katsojien reaktiot. ”Okei, katsojat reagoivat kahden minuutin välein”, ja se on tärkeä mittari hänelle. Huumori on todella tärkeää Kevinille, Russo kertoo.

Kaksi viimeistä Avengers-elokuvaa olivat megamenestyksiä. Niiden budjeteista on kuitenkin vain huhuiltu.

– Eipä Endgamen ja Infinity Warin budjetteja ole taidettu paljastaa kovinkaan tarkasti. Niistä kumpainenkin maksoi yli 500 miljoonaa dollaria. Se on jättimäinen summa. Meillä oli tietenkin velvollisuus toimittaa sijoittajille heidän sijoituksensa takaisin, Russo paljastaa.

Seuraava MCU-leffa on Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Sen ensi-ilta on 4.5.

Katso alta traileri.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia