Avengers: Endgame -ohjaajien sotaelokuva julkaistaan Netflixissä jo ensi kuussa – kertoo vähemmän tiedetystä puolesta konfliktissa ISIS-terroristijärjestöä vastaan

Hiukan erilaista näkövinkkeliä.

Supersankarielokuvia rakastavien fanien sydämet puolelleen saanut ohjaajakaksikko Joe ja Anthony Russo ovat paljastaneet tiedonmurusia tulevista suunnitelmistaan. Heiltä on ainakin tulossa muutama Netflix-elokuva.

Ohjaajakaksikon toinen tuleva elokuva on nimeltään Mosul. He eivät ikävä kyllä ohjaa elokuvaa, vaan he toimivat tuottajien ominaisuudessa. Ohjaajanpallin on varannut itselleen World War Z -käsikirjoittaja Matthew Michael Carnahan.

Mosul kertoo tositarinan irakilaisesta poliisien erikoisjoukosta, joka taisteli ISIS-terroristijärjestöä vastaan heidän yrittäessään vallata Mosulin kaupunkia. Elokuvan käsikirjoitus kumpuaa The New Yorker -lehden jutusta The Desperate Battle to Destroy ISIS.

Näyttelijöinä nähdään ainakin Suhail Dabbach (The Hurt Locker) ja Adam Bessa (Extraction).

Russo-veljeksiltä on tulossa muutakin sisältöä Netflixiin – ainakin vakoojaleffa The Gray Man, jossa nähdään Ryan Gosling ja Chris Evans. Tällä kertaa Russot ohjaavat, ja Joe Russo on ollut myös ideoimassa tarinaa. The Gray Manin budjetti on huikeat yli 200 miljoonaa dollaria.

Mosul julkaistaan suoratoistopalvelussa marraskuussa. The Gray Mania saadaan odotella pidempään, sillä sen kuvaukset ovat alkamassa vasta ensi vuoden tammikuussa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut