Avengers-tähti Jeremy Renner pyysi oikeutta pienentämään elatusmaksuja – ex-vaimo väitetysti käyttää rahat itse

Sotkuinen kiista meneillään.

Hollywood-tähti Jeremy Renner joutuu maksamaan kuukaudessa sievoisen summan elatusmaksuja. Hän oli aiemmin naimisissa mallina työskentelevän Sonni Pachecon kanssa. Heillä on vuonna 2013 syntynyt tytär nimeltään Ava.

Pari ehti olla naimisissa vain hetken aikaa vuosina 2014-2015. Pacheco haki eroa joulukuussa 2014 sovittamattomiin erimielisyyksiin vedoten.

Väitetysti Renner maksaa tällä hetkellä Pachecolle noin 28 000 euroa kuussa. Tähti pyysi oikeudelta, että summa pienenisi noin 10 000 euroon.

Renner perusteli pyyntöään sanomalla tuotantojen siirtyvän koronaviruspandemian vuoksi vuoden loppuun – tai ne peruuntuvat kokonaan. Raportoidusti Renner antoi myös ymmärtää, että Pacheco käyttää rahoja oman tuhlaavaisen elämäntyylinsä ylläpitoon Ava-tyttären sijaan.

– Sonnin ahnas halu Jeremyn rahoja kohtaan on loputon, Rennerin juristit väittivät tuomarille.

Huoltajuuskiistan yhteydessä Pacheco esitti muun muassa väitteitä, että Renner olisi uhannut tappaa itsensä ja Pachecon. Väitetysti hän oli myös ampunut aseella asunnon kattoon.

Väitteet ovat saattaneet viedä Renneriltä työmahdollisuuksia. Jossain vaiheessa arveltiin, että esimerkiksi odotettua Hawkeye-sarjaa ei tehdä lainkaan. Disney kuitenkin kiisti tammikuussa, että sarja olisi peruttu.

Renner on omien sanojensa mukaan aloittanut treenauksen sarjaa varten. Koronavirus on kuitenkin todennäköisesti laittanut kapuloita tässäkin rattaisiin.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut