Aww! The Rock haluaa naida tuoreen Oscar-voittajan, koska tämä teki niin kauniin eleen Golden Globe -gaalassa

Joku Fast and Furious

Dwayne Johnson taitaa olla hieman lääpällään. Hormonithan ne jyllää tietenkin näin keväisin.

Dwayne ”The Rock” Johnson oli juuri vieraana The Ellen Generes Show’ssa. Hauska lihaskimppu mainosti Ellenin ohjelmassa tulevaa pelileffaansa Rampage.

Rupattelun ohessa miekkonen paljasti, että hän on aivan pihkassa tuoreeseen Oscar-voittajaan Frances McDormandiin.

The Rockin ja entisen vaimonsa Dany Garcian 16-vuotias tytär Simone oli tänä vuonna Golden Globesien suurlähettiläs. Simone tapasi Francesin gaalassa juuri ennen kuin hän oli menossa pokkaamaan parhaan pääosanaisen palkintoa Three Billboards Outside Ebbing, Missourista.

– Frances oli juuri menossa pitämään puhetta, mutta ennen kuin hän ehti aloittaa, hän kääntyi ympäri ja käveli takaisin kättelemään Simonea. Olin aivan äimistynyt, koska kukaan muu ei tee tuollaista, The Rock paljasti.

The Rock kehuu McDormandia, koska hän antoi tällaisen kunnianosoituksen nuorelle tyttärelleen, joka tasapainoilee malliuransa, aktivisminsa ja opiskelujensa parissa.

– Hän pitää puheensa, kävelee pois, ja yllättäen Frances ottaa simonea kädestä, pitäen samalla toisessa kädessään juuri voitettua pystiä, sen jälkeen hän suutelee Simonen kättä. Olin vain että ”voi Jeesus, niin kaunista häneltä”.

– Minun on pitänyt soittaa hänelle ja kertoa tästä, mutta nyt kun olen täällä, niin paljastan olevani hieman pihkassa häneen. Meidän pitääkin vaihtaa numeroita. Menemme vielä naimisiin. Siitä tulee todella outoa, Lauren on kuitenkin mukana tässä.

Laurenilla The Rock viittaa Lauren Hashianiin, miekkosen raskaana olevaan tyttöystävään, jonka kanssa hänellä on jo kaksivuotias tytär Jasmine.

Lähde: Film News

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut