Barack Obama lähetti kommentteja katastrofielokuvan käsikirjoituksesta – Ohjaaja oli ”v*tun peloissaan”

Poliitikko säikäytti elokuvantekijät.

28.9.2023 22:51

Variety uutisoi, että Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama säikäytti Netflixin tulevan Leave the World Behind -elokuvan ohjaajan, Sam Esmailin. Obama lähetti nimittäin Esmailille omia huomioitaan elokuvan käsikirjoitukseen liittyen.

Lienee syytä selventää: elokuva on Barack ja Michelle Obaman tuotantoyhtiö Higher Groundin ensimmäinen fiktiivinen elokuva. Muutama vuosi sitten julkaistu romaani oli Obamalle niin mielinen, että hän halusi varmistaa elokuvankin menevän hyvin.

Kyseessä on katastrofielokuva, jonka päärooleissa nähdään Julia Roberts, Ethan Hawke ja Mahershala Ali. Ohjaaja kertoi, että vei ensimmäisissä sovituksissa hieman liian pitkälle. Obama onnistui pitämään korkealentoista käsikirjoitusta hieman maan pinnalla.

”Kirjoitan fiktiota ja yritän pitää sen niin todenmukaisena kuin mahdollista, mutta liioittelen ja dramatisoin. Kun kuulen entisen presidentin sanovan, että muutama yksityiskohta ei osu kohdilleen… Minusta ne olivat todella väärissä kohdissa. Ne kommentit säikäyttivät minua v*tusti!”

Lisää luettavaa