Batmanin ja kavereiden Justice League -elokuva huhumyllyssä

Marvelin kanssa sarjakuvamarkkinoista kilpaa käyvä DC jatkaa kohderyhmästä taistelua myös valkokankaiden puolella. DC valmistelee Marvelin The Avengersin haastavan Justice League -elokuvan lisäksi Batmanin uutta tulemista.

Valkokankailta tuttujen Batmanin, Green Lanternin ja Teräsmiehen kavereineen muodostama sankarijoukko Justice League suuntaa valkokankaille vuodeksi 2015, tuuttaa Batman on Film -sivusto ”nimeämättömän sisäpiiriläisen” varmuudella. Samana vuonna on ilmestymässä myös The Avengersin jatko-osa, mutta toki vuodessa riittää huippusesonkeja molemmille, jos tekijöiltä vain löytyy halua suoran lipputiskikilpailun välttämiseksi.

Justice League -elokuvan ohjaajaksi huhuttiin ensin Ben Affleckia (The Town), jonka nimi ilmeisesti löytyy elokuvan tuottajien lyhyeltä listalta, mutta Affleck ehti jo itse kumota väitteet kertomalla, että ei ole lainkaan mukana Justice Leaguen tuotannossa.

Seuraavaksi huhumylly kääntyi listan muihin nimiin ja sisäpiirin kontaktiaan hyödyntäen Moviehole spekuloi DC:n joukkomätön ohjaajaksi ei yhtä, vaan kahta nimeä: The Matrixin luoneita Wachowskin sisaruksia.

Ohjaajasta ei siis ole varmuutta, mutta Justice Leaguen käsikirjoitusta rustailee parhaillaan Will Beall (Castle-tv-sarja), jolta on tulossa pari muutakin elokuvaa, kuten ensi vuonna ilmestyvä Gangster Squad.

Batman on Film huhuilee Justice Leaguella olevan panoksensa myös Batmanin tulevaisuudelle. Sivuston mukaan seuraava Batman-elokuva ilmestyy vasta Justice Leaguen jälkeen, aikaisintaan vuonna 2015, sitoen uuden Batmanin osaksi Justice Leaguen elokuvauniversumia, samoin kuin Marvel on tehnyt omien soolo- ja kimppaelokuviensa kanssa.

Vasta myöhemmin selviää, mikä huhuissa on totta ja mikä vain varustevyöltä löytyvän paukkupommin luomaa savuverhoa.

Huolimatta kaksikon mahdollisista Justice League -suunnitelmista, Wachowskien seuraava elokuva on scifi-draama-romanssi-historiaspektaakkeli Cloud Atlas, joka saa Suomen ensi-iltansa joko loppuvuodesta tai aikaisin ensi vuonna.

Aiheeseen liittyvät jutut