Laivanupotuselokuva saa seuraa Monopolista, virtahevoista ja toimintanukesta

5.10.2012 13:54

Hasbron pelit ja lelut jatkavat valkokankaiden valloitusta, kun muun muassa kaikkien tuntema Monopoli-lautapeli kääntyy elokuvaksi.

Leluelokuvat, kuten Transformers ja G.I. Joet sekä laivanupotuksesta nimensä ottanut Battleship-rymistely saavat seuraa Nälkäiset virtahevot ja Monopoli -peleistä ja Action Man -lelu-ukosta.

Ensimmäisenä valkokankaille saapuu Monopoli, jonka elokuvatuotannon on määrä alkaa ensi vuonna.

Toimintanukke Action Manin elokuvasta ei ole yksityiskohtia, mutta kuulia syövien nälkäisten hippojen on tarkoitus taipua lasten animaatioelokuvaksi.

Monopoli-elokuva on ollut aiemminkin suunnitelmissa ja LA Timesin mukaan jo edellisellä kerralla projektissa mukana ollut Ridley Scott (Prometheus, Gladiator) on yhä elokuvan tuottajana.

Uusista Hasbro-elokuvista on tarkoitus tulla alle sadan miljoonan taalan elokuvia. Uuden rahoittajan suunnitelma on hyvä ja ainakin parempi kuin se, jolla laivanupotuselokuvaan uskallettiin sijoittaa jopa 200 miljoonaa taalaa tunnetuin seurauksin.

Hasbro-tuotteiden uudet elokuvat rahoittava Emmett/Furla löytyy myös Arskan ja Syltyn tulevan The Tomb – pako helvetistä -elokuvan takaa.

Kuva Monopoli-videopelistä (2008).

Lähde: LA Times

Lisää luettavaa