Birds of Preyn avausviikonloppu ei miellyttänyt studiota: nimesi leffan uudelleen, jotta se houkuttelisi fanit teattereihin

Ei nimi naista pahenna!

11.2.2020 21:02

Tämä ei ole vitsi. Warner Bros. -studio nimesi Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) -antisankarileffansa uudelleen, koska se ei tienannut avausviikonloppunaan lähellekään niin paljon, kuin siltä odotettiin.

Leffan arveltiin tienaavan USA:ssa 50-55 miljoonaa dollaria ensimmäisenä viikonloppunaan. Se tienasi kuitenkin vain 33 miljoonaa. Se on DCEU-leffojen surkein tulos. Maailmanlaajuisesti se on tienannut 79 miljoonaa dollaria.

Nyt tosiaan vaikuttaa siltä, että leffa on nimetty uudelleen. Sen nimi on Harley Quinn: Birds of Prey. Emansipaatio sai jäädä, kun studio haluaa rahaa.

Elokuvaa myydään Margot Robbien hahmolla, kuten pitäisikin, sillä elokuva on Harley Quinnin. Birds of Prey -porukka kootaan vasta elokuvan lopussa.

Warner sanoo, että elokuvan nimi on vaihdettu vain internetissä, hakukoneita varten, ja sen virallinen nimi on edelleenkin Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). Kuitenkin jo ainakin kaksi amerikkalaista leffateatteriketjua on vaihtanut elokuvan nimen listoiltaan.

Googlen hakuhistoriasta selviää, että ihmiset ovat hakeneet hakusanoilla ”harley quinn” kaksi kertaa enemmän kuin ”birds of preytä”. ”Birds of Prey” trendasi vasta kaksi viikkoa ennen ensi-iltaa. Tavallinen supersankarikatsoja siis tietää Harley Quinnin, mutta on tuskin tietoinen, että Birds of Prey on Harleyn leffa.

Lähde: Gamesradar

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia