Black Panther -tähdet voittivat Oscar-gaalan – villitsivät yleisön ja osallistujat!

AOP

Oscar-gaalan punaisella matolla fanit ja muut elokuva-alan ammattilaiset huusivat elokuvasta tuttuja tervehdyksiä ja ristivät kätensä rinnalleen Black Panther -tähtiä nähdessään.

Sunnuntaisessa Oscar-gaalassa huomion varastivat tähdet, joiden elokuva ei edes ollut ehdolla tämän vuoden tapahtumassa!

Tammikuussa ensi-iltansa saanut ja ilmiöksi noussut Black Panther on mahdollinen ehdokas ensi vuoden Oscar-gaalassa, vaikka supersankarielokuvat eivät näissä karkeloissa yleensä olekaan pärjänneet. Ainakin tämän vuoden gaalan osallistujien reaktioista päätellen Black Pantherin mahdollisuudet ensi vuonna ovat oikein hyvät ainakin ehdokkuuksiin.

Kaksi elokuvan tähdistä oli värvätty gaalaan palkintojen jakajiksi. Chadwick Boseman jakoi Oscar-palkinnon parhaasta sovitetusta käsikirjoituksesta ja Lupita Nyong’o parhaasta lavastuksesta.

Gaalassa nähtiin mukana myös Black Pantherin Daniel Kaluuya, joka oli ehdolla parhaasta miespääosasta Get Out -trillerissä, sekä ainakin Danai Gurira ja Winston Duke. Paikalla oli myös Andy Serkis, joka oli tammikuussa toinen Oscar-ehdokkaiden julkistajista.

Yllä olevassa videossa Bosemania haastatellaan punaisella matolla, ja juontaja Michael Strahan mainitsee fanien omistautumisen elokuvalle. Videolla nähdään myös Bosemanin kuninkaallinen tervehdys, ja punaisella matolla nähtiin useammankin ihmisen kunnioittavan Bosemanin kuuluisaa roolihahmoa kyseisin tervehdyksin.

Aiheeseen liittyvät jutut