Boyhood-ohjaajan seuraava projekti on tässä

Richard Linklater ei ole istunut paikoillaan Boyhoodin jälkeen. Ohjaaja on jo kuvannut Dazed and Confused -elokuvan henkisen jatko-osan That’s What I’m Talking Aboutin, ja ehtinyt pyöritellä ajatusta Boyhoodin ihan oikeasta jatko-osasta.

Mutta The Hollywood Reporter kertoo, että ajatustasoa pidemmällä on adaptaatio Maria Semplen suositusta Where’d You Go, Bernadette -romaanista. Kyseessä on jälleen eräänlainen perhekertomus, mutta tällä kertaa hieman isommalla twistillä.

Where’d You Go, Bernadette kertoo tarinan Bernadette Foxista, vaimosta, äidistä ja ystävästä, joka yllättäen katoaa tämän tyttären Been onnistuttua saamaan perhematka Etelämantereelle. Löytääkseen äitinsä, alkaa Bee kerätä tämän sähköpostikeskusteluja, työpapereita ja salaisia kirjeenvaihtoja, joista muodostuu koskettava tarina äidistä ja tyttärestä.

Elokuvan ovat adaptoineet Tähtiin kirjoitettu virhe -elokuvankin käsikirjoittaneet Scott Neustadter ja Michael H. Weber. Tuotantoyhtiönä toimii Megan Ellisonin Annapurna Pictures.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut