Brad Pitt on osittain vastuussa Jared Leton ulkonäöstä Fight Club -elokuvassa – sai idean nähdessään Leton

Ja mitenkäs ne tappelukohtaukset tehtiin?

26.2.2021 23:31

Fight Clubista päällimmäisenä on mielessä tietystyi Edward Nortonin, Brad Pittin ja Helena Bonham-Carterin roolisuoritukset, mutta mukana oli pienessä roolissa myös Jared Leto. Hän esitti vaaleakutrista nuorukaista, joka sai elokuvassa pahasti köniinsä Nortonin esittämältä hahmolta.

Leto olisi saatettu nähdä hiukan erilaisessa lookissa, sillä Pitt otti kantaa Leton ulkonäköön. Näyttelijä oli jo vaalentanut hiuksensa ja kulmakarvansa, mutta Pittillä oli vielä lisättävää.

– Muistan vaalentaneeni hiukseni ja kulmakarvani valkoiseksi. Teimme sen kerran ja luulen että se oli Brad Pitt joka sanoi jotain Billy Idolista. Hän oli tyyliin: ”Blondimmaksi!” Joten menimme vielä vaaleampaan suuntaan, Leto kertoi.

– Tykkäsin olla kuvauksissa, koska sain seurata Bradia. Hän on uskomattoman rento, naturalistinen, tekee aina jotain hyvin erilaista otosta ottoon. Se oli mielenkiintoista nähdä, näyttelijä jatkoi.

– Kaikista tuntui, että olimme joutumassa vaikeuksiin ja tekemässä jotain potentiaalisesti spesiaalia, mutta universumin synkemmältä laidalta, Leto vielä lisäsi.

Leto kertoi jotain myös elokuvan brutaaleista tappelukohtauksista.

– Ainut mikä ei ollut aitoa, oli se ettemme lyöneet toisiamme, paitsi joskus vahingossa. Ei ollut mitään täydellistä koreografiaa. Ne tappelut olivat feikkejä mutta niin todellisia kuin voi olla.

Leton ehkä odotetuin rooli tällä hetkellä on Zack Snyder’s Justice League -elokuvassa, joka ilmestyy HBO Nordicissa 18. maaliskuuta.

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia