Breaking Bad -tähti Bryan Cranston ylisti kokemustaan sarjassa

Varmastikin oli hieno kokemus.

30.8.2020 23:03

Bryan Cranston teki Breaking Bad -sarjassa loistavan roolin tavallisena perheenisänä, josta kuoriutuu olosuhteiden pakon sanelemana rikollinen. Ja huippumenestyvä sellainen. Tähti muisteli haastattelussa aikaansa sarjan parissa.

– Olin tyytyväinen Breaking Badin loppuun. Minusta se oli täydellinen loppu. Tiedän olevani puolueellinen, mutta en muista, että olisin nähnyt sellaista sarjan loppua, joka oli niin hyvin rakennettu, mielekäs ja pätevä. Kaikki näytti vain loksahtavan paikoilleen poikkeuksellisen hyvin, Cranston mietti.

– Koin erittäin tyydyttävän alun, keskikohdan ja lopun. Aivan kuin olisit tullut hyvän lastenkirjan loppuun, jossa lapset pelastetaan ja he elävät onnellisina, Cranston sanoi.

Cranston oli sarjan tekemisessä mukana seitsemän ja puoli vuotta, josta kuvauksia oli kuuden vuoden aikana. Hän palasi rooliinsa Netflixin valikoimassa olevassa El Camino: A Breaking Bad Movie (2019) -elokuvassa, joka kertoo mitä Jesse Pinkmanille kävi sarjan viimeisen jakson tapahtumien jälkeen. Cranston on sanonut aiemmin, että jos pyyntö tulee, hän palaa Walter Whiten rooliin vielä Better Call Saul -sarjassa.

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia