Brittihottis Chippendales-tanssijoista kertovaan sarjaan – mitä tapahtui strippishow’n kulisseissa?

Miesstrippariryhmän rosoinen alkutaival.

24.2.2022 13:01

Downton Abbeyn näyttelijäkaartiin kuulunut ja sittemmin mm. Will Ferrell -komediassa Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga naurattanut Dan Stevens nähdään jatkossa paljasta pintaa tarjoilevassa tuotannossa. Hänet on kiinnitetty minisarjaan nimeltä Immigrant, joka kertoo legendaarisen miesryhmä Chippendalesin tarinaa.

Tämän miesstripparijoukon nousujohteinen ura alkoi vuonna 1979 Los Angelesissa. Sarjassa ryhmän toista perustajajäsentä, intialaistaustaista Somen Banerjeetä, näyttelee Kumail Nanjiani. Nanjiani, joka myös tuottaa uutuussarjaa, on nähty aiemmin mm. Marvel-seikkailu Eternalsissa.

Nyt Chippendales-minisarjaan liitetty Stevens on Paul Snider -niminen huijari ja liikemies, joka tuo kertomukseen oletettavasti synkempää virettä. Tosielämässä Snider toimi Banerjeen liikekumppanina, mutta päätyi vuonna 1980 murhaamaan vaimonsa ja riistämään myös oman henkensä.

Immigrantin showrunnerina on Disney+:lla tarjolla olevan Pam & Tommy -sarjan kirjoittaja Robert Siegel ja ohjaajana toimii myös WandaVisionin takaa tuttu Matt Shakman. Uutuuden on tilannut suoratoistopalvelu Hulu.

 

Lähteet: Collider, Deadline

Lisää luettavaa