Brooke Shields avoimena traumoistaan: oli alastomana Playboyssa 10-vuotiaana ja suuteli aikuista miestä 11-vuotiaana

Moni lapsinäyttelijä on joutunut Hollywoodissa suoraan surman suuhun.

10.3.2024 14:00

Brooke Shields on kritisoinut jo pitkään Hollywoodia omasta kohtelustaan lapsinäyttelijänä. Nykyään 58-vuotias Shields aloitti uransa 11-vuotiaana Pretty Baby -elokuvassa, jossa hän joutui suutelemaan kiihkeästi aikuisen miehen, näyttelijä Keith Corradinen kanssa.

Shields, Meghan Markle ja Katie Couric pitivät paneelikeskustelun naistenpäivän kunniaksi. He kertoivat omista negatiivisista kokemuksistaan miesten maailmassa.

– Siellä [Hollywoodissa] oli nuorten naisten seksualisointia siihen aikaan, ja minä olin kaiken keskipisteenä.

Shieldsin äiti Teri Shields suojeli tytärtään pahimmilta seksuaalisilta metsästäjiltä, mutta hän tietää, että moni muu lapsinäyttelijä ei ollut yhtä onnekas.

– Puhuin seksualisointia vastaan, minulla oli vahva äiti vierelläni ja minulla oli kokonainen yhteisö ympärilläni, joten minä en päätynyt siihen Hollywood-tilastoon. Hollywoodin oletetaan kuitenkin syövän nuorimmaisensa.

Shields on syyttänyt edesmennyttä äitiään siitä, että hän suostui tyttärensä alastonkuvauksiin Playboyssa 10-vuotiaana sekä esiintymään Pretty Baby -elokuvassa, joka on Shieldsin mukaan ”lapsipornoa”.

Shields on kuitenkin tyytyväinen siitä, että hänen äitinsä oli aina paikalla kuvauksissa ja koekuvauksissa, jotta tyttöä ei päästy varsinaisesti hyväksikäyttämään.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa