Burleski-aiheinen leffa lisättiin Netflixiin – tähtipopparit pääosassa

IMDb-arvosana on 6,4.

18.8.2022 22:45

Draamaa ja romantiikkaa tarjoava, Burleski-nimelläkin tunnettu elokuva Burlesque (2010) on lisätty Netflixin valikoimaan.

Elokuvan tarinassa nuori laulaja työskentelee suurkaupungin sykkeessä, loisteliaassa yökerhossa. Paikkaa vetää entinen tanssija, jolla on suuri vaikutus laulajaan.

Ohjauksesta vastaa Steve Antin. Näyttelijöinä Christina AguileraCherKristen TucciStanley CummingAlan DaneEric GallagherPeter GigandetCam AgronDianna Antin sekä Steve Antin.

Episodin kahden tähden arvostelussa tuumittiin seuraavasti:

”Burleski on juoneltaan köykäinen, eikä elokuvaa kanna juuri muu kuin Aguileran ääni. Alin lopulta avatessa lauluhanat elokuva muuttuu musikaaliksi – tai paremminkin Christina Aguileran mammuttimaiseksi musiikkivideoksi. Faneille oivaa seurattavaa, muille aika ajoin pahasti piinaavaa, ylitulkittua show’ta, jossa varsinaista burleskia on vain nimeksi.

Burleski-termillä ratsastaminen huvittaa: Pussycat Dolls -tyyliset, Playboy-seksikkäät koreografiat langanlaihoine tanssitypyineen astuvat kauas siitä burleskista, joka korostaa hassuttelevan parodioivaa ja teatraalisen väkevää ilmaisun rehevyyttä. Toisaalta nykytermi neo-burleski antaa luvan mihin vain tulkintaan. Asut ovat eittämättä upeita, ja visuaalisesti elokuvan miljöö on näyttävä, joskin muovisen pintapuolinen: köyhtyvä burleskiklubi ei herää rähjäromanttiseen eloon.”

Leffassa näyttelevä Cher tuumi, että kyseessä on hänen huonoin elokuvansa. Hän ei myöskään ollut tyytyväinen omaan roolisuoritukseensa. Alla traileri.

Lisää luettavaa