Nyt Netflixissä: Komedialla ladattu agenttileffa – hauska yhteys Top Gear -sarjaan

IMDb-arvosana on 6,3.

16.8.2022 11:03

Netflixiin on lisätty toimintakomedia Knight & Day (2010). Pääosissa nähdään Tom Cruise ja Cameron Diaz.

Pikkukylän kasvatti June törmää salaperäiseen muukalaiseen ja uskoo löytäneensä unelmiensa miehen. Pian hän hän saa kuitenkin huomata, että mies onkin karkumatkalla oleva agentti, joka tempaisee hänet mukaan kuumottavaan kissa-hiiri ajojahtiin ympäri maailman. Keskellä luotisadetta ja kipinöitä Junen on päätettävä onko hänen ritarinsa valkoisella ratsulla vaarallinen petturi vai elämänsä mies.

Episodi antoi elokuvalle arvostelussa kaksi tähteä:

James Mangold on sinänsä pätevä ohjaaja, jonka aiempia töitä ovat muun muassa Oscar-palkittu Johnny Cash -elämäkertaelokuva Walk the Line (2005) sekä Russell Crowen ja Christian Balen tähdittämä lännenelokuva Klo 15:10 lähtö Yumaan (2007). Näyttää kuitenkin siltä, ettei Mangold oikein kunnolla hallitse toimintaa eikä komediaa.”

Sekä Cruise ja Diaz ovat kokeneita autoilijoita. He osallistuivatkin elokuvaa promotessaan Top Gear -ohjelmaan, ja molemmat ajoivat perinteisen aika-ajon tavallisella henkilöautolla. Cruise sai ajakseen 1:44.2 ja Diaz 1:45.2. Alla traileri.

Lue myös: Tom Cruise tupsahti pakkotilanteessa brittipariskunnan takapihalle ja lapsille koitti elämänsä päivä – kaikki alkoi oudosta puhelusta – Episodi.fi

Lisää luettavaa