Carpool Karaoken luonut James Corden jättää suositun talk shownsa – Herkistyi kertoessaan päätöksestä uudessa jaksossa

Aikansa kutakin.

29.4.2022 12:36

Hollywood Reporter uutisoi, että suosittu late show -juontaja James Corden aikoo jättää The Late Late Show’n. Hän paljasti asian herkistyneesti uuden jakson monologissaan.

Corden sanoi, että on kirjoittanut vuoden sopimuksen jatkosta, mutta tuleva vuosi jää viimeiseksi. Cordenin juontama The Late Late Show päättyy siis vuonna 2023. Hän on juontanut ohjelmaa nyt seitsemän ja puoli vuotta.

”Kun aloitin tämän matkan, sen oli tarkoituskin aina olla vain sitä. Sen oli tarkoitus olla matka, seikkailu. En koskaan nähnyt sitä viimeisenä pysäkkinä”, Corden sanoi. ”Olen aina halunnut rakastaa tämän tekemistä. Ja todella uskon, että vuoden päästä on hyvä aika siirtyä eteenpäin ja katsoa mitä muita mahdollisuuksia on.”

Corden aikoo jatkaa suosittuja ohjelmanumeroitaan vielä viimeisen vuoden ajan. Carpool Karaoke, Crosswalkit ja muut ohjelmanumerot säilyvät. ”Meillä on vielä vuosi jäljellä ja olemme kaikki päättäväisiä, että tästä tulee paras vuosi mitä olemme koskaan tätä show’ta tehneet. Lopetamme räjähdykseen!”

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa