Charlize Theronin ällöpaljastus: ”Hämähäkit kuoriutuivat jalastani”

Etelä-Afrikassa syntyneellä 39-vuotiaalla Charlize Theronilla on jalassaan kaksi hämähäkkivauvojen muistoksi jättämää reikää. Koska kaunotar kasvoi Etelä-Afrikan maaseudulla, hänellä tuskin on mitään kovin kummoisia ötökkäpelkoja arvistaan huolimatta.

”Minua pelottaa lentäminen. Mutta koska kasvoin maatilalla, jossa on hirveästi kaikkia ötököitä, eivät ne oikeastaan edes pelota. Hämähäkki muni kerran jalkaani, ja sitten ne alkoivat kuoriutua sieltä”, Theron kertoi brittiläiselle Hello!-lehdelle.

”Kyllä, nyt minulla on kaksi reikää jalassani. Hämähäkit tekivät melko hyvää työtä kaivautuessaan sinne”, kaunokainen lisää.

MalePeacockSpider

Moni muu olisi varmaan tullut hulluksi, mutta Theroniin tapahtuma ei juurikaan vaikuttanut, sillä hänet on kasvatettu vahvaksi persoonaksi. Näyttelijätärtä eivät pikkutapahtumat stressaa.

Tällä hetkellä Charlizen voi nähdä Mad Max: Fury Roadissa Zoë Kravitzin ja Rosie Huntington-Whiteleyn kanssa.

”Ihmiset kertovat meille kuinka vahvoja naisia esitämme elokuvassa, mutta meillä oli onnea saada sellainen elokuvantekijä [George Miller], joka ymmärtää naisten vahvuuksia. Emme halua nousta millekään jalustalle, tai että meistä tehdään jotenkin yliluonnollisen vahvoja. Naiset kuitenkin pystyvät ihmeellisiin asioihin, ja se tulee hyvin esille Mad Maxin tapaisessa tarinassa”, Theron päättää haastattelunsa.

Kuvan Peacock spider (Maratus volans) ei liity tapahtumiin millään tavoin / Jurgen Otto Wikipedia

Lähde: Film-news.co.uk

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut