Chappie-tähti vastanäyttelijästään: ”Oli pää täynnä steroideja”

Neill Blomkampin ristiriitaisesti vastaanotettu Chappie on ollut uutisissa myös raprave-bändi Die Antwoordin ansiosta. Kaikki katsojat eivät lämmenneet kaksikolle, joka lähinnä esitti itseään Blomkampin scifi-rymistelyssä.

Tämän lisäksi bändin rääväsuisen Ninjan uutisoitiin aiheuttaneen ongelmia kuvauksissa suurella egollaan ja käyttäytymisellään. Boing Boingin haastattelussa Ninja on kuitenkin sanonut uutisoinnin tapahtuneen lähinnä yhden selkeästi vihaisen toimittajan sekä Ninjan vastanäyttelijän, Brandon Auretin toimesta.

”Ollakseni täysin selvä, kaikki huhut ”kamalasta käytöksestäni” oli kirjoittanut yksi eteläafrikkalainen toimittaja, joka on tehnyt useita juorujuttuja dissatakseen Die Antwoordia ennen tätä Chappie-juttua. Minulla ei ole mitään hajua, kuka tämä tyyppi on, mutta näyttäisi siltä, että hänellä on pikkuinen ongelma meidän kanssamme.”

Kuvauspaikan ongelmista Ninja taasen sanoo seuraavaa:

”Minulla oli vähän kärhämää Brandon Auretin kanssa. Tyyppi oli pää täynnä steroideja kuvausten aikana, jotta pysyisi tikissä, joten hän oli koko ajan hermostunut”, Ninja selventää.

Räppäri-näyttelijä kertoo myös tilanteesta, jossa Auret oli niin tiloissa, että iski nyrkkinsä erään pakun ikkunan läpi Die Antwoordin naislaulaja Yo-Landin istuessa autossa. Yo-Landi sai Ninjan mukaan lasinsirun silmäänsä, mutta ei valittanut, vaan meni vain hoitamaan sen.

”Oli hauska työskennellä Sharlto Copleyn ja Dev Patelin ja muiden näyttelijöiden kanssa, mutta Brandon meni vähän oudoksi, kun ehdotin hänelle mitään, ja meni itkemään tuottajille minusta.”

Ninja kuitenkin summaa kaiken sillä, että Auretin Hippo-hahmo oli joka tapauksessa v**tun sairas (hyvällä tavalla).

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut