Charlie Sheen puolustautuu Corey Feldmanin raiskaussyytöksiltä – raiskaaja olikin toinen, jo kuollut näyttelijä

Uutta tietoa Charlie Sheen -syytöksistä.

11.3.2020 18:02

Corey Feldman julkaisi muutama päivä sitten paljastusdokumentin nimeltä In (My) Truth: The Rape of Two Coreys, joka paljastaa hänen parhaan kaverinsa Corey Haimin joutuneen raiskatuksi teini-ikäisenä Hollywoodissa.

Yksi paljastetuista ihmisistä on näyttelijä Charlie Sheen. Feldman väitti raiskauksen tapahtuneen vuonna 1986 ilmestyneen Lucas-elokuvan kuvauksissa. Haim oli 13-vuotias ja Sheen 19-vuotias kuvausten aikaan.

Sheen on aiemminkin joutunut puolustautumaan samalta syytökseltä, kun National Enquirer -niminen tabloidilehti julkaisi vastaavan paljastusartikkelin hänestä vuonna 2017. Sheen haastoi lehden oikeuteen. Tapaus soviteltiin vuonna 2018.

– Näitä sairaita, pimeitä ja järkyttäviä syytöksiä ei tapahtunut koskaan. Piste, kertoo Sheenin tiedottaja People-lehdelle.

– Toivottavasti ihmiset tutustuvat lähteeseen, ja tutustuvat mitä hänen äidillään Judy Haimilla on sanottavaa.

Haimin äiti oli suositussa The Dr. Oz Show’ssa vuonna 2017, jossa hän paljasti, ettei se ollut Sheen, joka hänen poikansa raiskasi, vaan toinen näyttelijä, Dominick Brascia.

Feldman syyttää dokumentissaan myös Brasciaa Haimin hyväksikäytöstä. Vuonna 2018 kuollut Brascia kiisti kaikki syytökset.

– Poikani ei maininnut Charlieta koskaan. Emme koskaan puhuneet hänestä. Se kaikki on täysin keksittyä. Poikani luultavasti oksentaisi tämän takia, jos olisi vielä elossa, Judy Haim kertoi Dr. Ozin ohjelmassa.

Lähde: People

Lisää luettavaa