Corey Feldman paljastaa vihdoin näyttelijän nimen: väittää Charlie Sheenin raiskanneen 13-vuotiaan kollegansa

Feldmanin dokumentti on nyt saanut maailmanensi-iltansa.

10.3.2020 18:39

Näyttelijä Corey Feldman on jo vuosia kertonut, että hän ja näyttelijäkollegansa Corey Haim joutuivat raiskauksen kohteeksi lapsinäyttelijöinä. Uutisesta kertoi Rolling Stone.

Feldmanin dokumentti (My) Truth: The Rape of 2 Coreys sai vihdoin ensi-iltansa. Elokuva piti striimata myös suorana MyTruthDoc.com -sivustolla, mutta sivusto kaatui. Feldman syytti kyberhyökkäystä, mutta kyseessä saattoi myös olla tekninen häiriö.

Dokumentissa Feldman paljastaa vihdoin myös kuuluisan näyttelijän, jota hän syyttää Haimin raiskauksesta. Hänen mukaansa Miehen puolikkaista, Wall Streetistä ja Platoonista tuttu näyttelijä Charlie Sheen raiskasi silloin 13-vuotiaan Haimin Lucas -elokuvan kuvauksissa. Lucas julkaistiin vuonna 1986 ja elokuvan ohjasi David Seltzer. Sheen oli väitetyn raiskauksen aikaan 20-vuotias. Sheeniä ei haastateltu elokuvassa, ja vuonna 2017 hän kiisti huhun.

Väitettä dokumentissa tukee kuitenkin Feldmanin ex-vaimo Susie Sprague, sekä The Lost Boys -näyttelijä Jamison Newlander, joka on Feldmanin ja edesmenneen Haimin läheinen ystävä. Molempien mukaan Haim paljasti raiskaajan nimen heille. Spraguen ja Newlanderin mukaan tämä on Hollywoodissa yleisesti tiedossa, mutta Hollywoodin ympyrät ovat jättäneet sen huomiotta.

Lisää luettavaa