Charlize Theron on suruissaan, koska ei saanut Mad Max: Fury Roadin esiosasta roolia

Myös fanit ovat pettyneitä tähän päätökseen.

7.7.2020 19:02

Mad Max: Fury Road on 2000-luvun parhaita elokuvia. Se on samalla myös kaikkien aikojen parhaita toimintaelokuvia. Senpä takia leffan tähti Charlize Theron onkin surullinen, ettei päässyt mukaan Fury Roadin esiosaan, joka kertoo Theronin hahmon, Furiosan tarinan.

Mad Maxin luoja George Miller on kertonut, ettei ole vakuuttunut The Irishmanin nuorennusefekteistä, joten hän ei halua edes yrittää samaa Theronille, vaan etsii tällä hetkellä nuoren Furiosan näyttelijää.

Theron taas paljasti taannoisessa haastattelussa, että hänen sydämensä on hieman murtunut, koska ei pääse pukemaan uudelleen jalkoihinsa Furiosan saappaita.

– Tätä on vaikea niellä, mutta arvostan Georgea ja hänen päätöksiään, etenkin kaiken kuvauksissa kokemamme jälkeen. Hän on mestari, enkä toivo hänelle mitään muuta kuin parasta.

– Onhan tämä kuitenkin hieman sydäntäsärkevää. Rakastan Furioosaa, ja olen kiitollinen siitä, että olin mukana kehittämässä hahmoa. Tulen aivan varmasti peilaamaan itseäni häneen myös jatkossa. Haluaisin kuitenkin samalla, että hänen tarinansa jatkuisi vielä.

Lähde: Uproxx

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia