Charlize Theron haukkuu Steven Seagalin taistelutaidot: ”haista v**tu!”

Theron paiskaa täyslaidallisen Steven Seagalin niskaan.

Charlize Theron oli juttelemassa Howard Sternin radio-ohjelmassa. Theron mainosti tulevaa Netflix-toimintapätkäänsä The Old Guardia, jonka ensi-ilta on 10. heinäkuuta.

Theron ei ole mikään uusi tulokas toimintaelokuvissa, ja hän on treenannut eri taistelulajeja vuosikaudet. Mad Max: Fury Road ja Atomic Blonde ovat nostaneet Theronin toimintagenren kärkinimien joukkoon.

Stern kysyi miten Theron valmistautuu toimintarooleihinsa – fyysisen treenin lisäksi, tietenkin.

– Katselen öiseen aikaan Youtubesta erilaisia toimintavideoita. Siellä tulee aina vastaan Seagalin videoita, joissa hänet nähdään ”tappelemassa” Japanissa. Ei hän oikeasti tappele niissä. Hän on vain ällistyttävän ylipainoinen ja tönii ihmisiä.

– Eikä minulla ole minkäänlaisia vaikeuksia puhua paskaa hänestä, koska hän on niin törkeä naisia kohtaan, joten haista v**ttu! Ei hän edes osaa taistella. Hän vain tönii ihmisiä naamaan, ei mitään muuta.

– Naistoimintanäyttelijät halua tapella kuin miehet. Taistelemme kuten tappelesimme oikeasti, joten meidän pitää löytää oma tyylimme. Haluamme tapella älykkäämmin, sillä tavoin, että taisteluissa on jotain järkeä. Taisteluidemme pitää olla myös osa tarinaa.

Seagalia on syytetty lukemattomia kertoja seksuaalisista hyväksikäytöistä, joista hän on joutunut jopa käräjöimään. 1990-luvun alussa oli useita tapauksia, niiden lisäksi vuosina 1995, 2010, 2011, 2017 ja 2018.

Seagal on onnistunut sotkeutumaan myös kryptovaluuttahuijaukseen. Hän on myös tutustunut tuttavallisesti sekä Vladimir Putinin että Kiinan johdon kanssa.

Alla The Old Guardin traileri.

Lähde: Uproxx

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut