Chris Pratt kertoi miksi Jurassic World 3 on kuin Avengers: Endgame – käy ehkä järkeenkin

Ollut sekä Marvel-elokuvissa että Jurassic World -elokuvissa mukana.

22.2.2020 02:03

Viime vuonna koettiin Marvel-elokuvien pitkään hauduteltu virstanpylväs, kun Avengers: Endgame saapui elokuvateattereihin. Se nivoi loppuun 11 vuotta kestäneen eeppisen tarinan supersankarien seikkailuista. Ne toki jatkuvat uusin juonenkääntein ja hahmoin.

Chris Pratt on yksi niistä näyttelijöistä, joka oli mukana Endgamessa. Hän on näyttelijänä myös toisessa elokuvasarjassa – Jurassic Worldissa. Pratt tuumi nyt, että Jurassic World 3 tulee olemaan ikään kuin Endgame.

– Tämä tuntuu siltä. En saa sanoa mitään… Siinä on kaikki mukana. Melkolailla kaikki. Ehkä juuri nyt mokasin, mutta en välitä. Mutta tiedän, että koko alkuperäisen Jurassic Park -elokuvan näyttelijäkaarti on tulossa takaisin. Näin ollen se tulee tuntumaan hyvin paljon siltä, miten Endgame toi kaikki yhteen, Pratt tuumi.

Alkuperäisen Jurassic Park -elokuvan trio Sam NeillLaura Dern ja Jeff Goldblum ovat mukana Jurassic World 3 -elokuvassa. Tämä varmasti lämmittää monen elokuvasarjan fanin mieltä.
Asiasta puhui aiemmin myös näyttelijä Bryce Dallas Howard.

– Kolminaisuus on takaisin! Tervetuloa Jurassic Worldiin Alan Grant, Ellis Sattler ja Ian Malcolm. Me tarvitsemme teitä, Howard julisti.

Jurassic World 3 saa ensi-iltansa kesäkuussa 2021.

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa