Päihittääkö Avengers: Endgame maailman menestyneimmän elokuvan? Nämä ovat 5 tienanneinta

Ei tule olemaan helppo homma.

Marvel-elokuva Avengers: Infinity War on tällä hetkellä maailman neljänneksi eniten rahaa tehnyt elokuva (ilman inflaatiokorjausta). Ykkösenä on James Cameronin ohjaama scifi-eepos Avatar.

Comscoren media-analyytikko Paul Dergarabedian veikkaa, että Infinity War -elokuvan jatko-osalla Avengers: Endgame tulee olemaan haastetta päästä samalle tasolle aiempien Avengers-elokuvien avausviikonloppujen kanssa.

Infinity War teki maailmanlaajuisesti avausviikonloppunaan uskomattomat 640,5 miljoonan dollarin tienestit, joten sen peittoamiseksi elokuvakansaa ropojaan tuhlaamaan tarvitaan melkoisen aimo määrä. Dergarabedianin mielestä Infinity Warin ennätys on kuitenkin mahdollista rikkoa.

Forbesin analyytikko Scott Mendelson puolestaan mietti, että Endgamen lopullista menestystä heikentänee samaan aikaan teattereissa nähtävä Pokémon-elokuva Detective Pikachu. Lisäksi Endgamen ja Infinity Warin välillä on aikaa vain vuosi, jolla Mendelsonin mielestä on merkitystä.

Infinity Warin loppuratkaisu tulee myös olemaan vaikea päihittää. Analyytikko arvelee, että leffa tulee kuitenkin tienaamaan ainakin Jurassic World -elokuvan verran.

Avatarista Mendelson tuumi, ettei sitä välttämättä peitota koskaan.

Viiden kärki alla:

Avatar – $2,787,965,087

Titanic – $2,187,463,944

Star Wars: The Force Awakens – $2,068,223,624

Avengers: Infinity War – $2,045,422,411

Jurassic World – $1,671,713,208

Lähde: Digital Spy

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut