Chris Pratt sai internetin raivostumaan – kuittailee epäasiallisesti aiemmasta perheestään sosiaalisessa mediassa?

Uusinta kuvatekstiä olisi pitänyt kenties harkita vielä hieman lisää.

MCU-elokuvien Starlordina ja Jurassic Worldien Owen Gradynä tunnettu Chris Pratt on saanut internetin heristämään vakavasti sormeaan hänen uusimmalle Instagram-julkaisulleen. Julkaisun kuvatekstissä tähden voidaan tulkita ylistävän uutta perhettään aiemman liittonsa kustannuksella.

Pratt on ollut naimisissa toimintalegenda Arnold Schwarzeneggerin vanhimman tyttären Katherine Schwarzeneggerin kanssa vuodesta 2019. Parilla on myös yhteinen vuodenikäinen tytär Lyla. Ennen tätä nykyistä liittoaan Pratt oli naimisissa lähes kymmenen vuotta näyttelijätär Anna Farisin (Scary Movie, Diktaattori) kanssa. Heidän Jack-poikansa syntyi 2012 yhdeksän viikkoa etuajassa ja tarvitsee siksi erityistä terveydellistä hoitoa vielä tänä päivänäkin.

Tekstissään Pratt ylistää nykyistä vaimoaan kuusi viikkoa ennen tämän syntymäpäivää. Laajemman yleisön korvaan on kuitenkin särähtänyt pahasti kohta, jossa hän kiittää Scwarzeneggeriä siitä, että tämä on antanut hänelle ”upean terveen tyttären”. Kun tietää tähden aiemmasta perhetilanteesta, kommentti on helppo tulkita passiivisaggressiivisena näpäytyksenä Farisin ja heidän poikansa suuntaan.

Mahdollista toki on, että lausahdus on ollut Prattin osalta vain huolimatonta ajattelemattomuutta. Internet on silti rientänyt sankoin joukoin tukemaan Farisia Prattin julkaisun jälkimainingeissa. Kumpikaan taho ei ole tähän mennessä virallisesti kommentoinut asiaa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut