Yhdysvaltalaismiehen yritys tienata The Interview -elokuvan lipuilla päättyi nolosti

Cincinnatilaisen Jason Bestin yritys tehdä vähän ylimääräistä taskurahaa The Interview -elokuvan lipuilla päättyi ikävällä tavalla, kertoo Deadline.

Bestin kuultua, että elokuva tulisi levitykseen Esquire-teatteriin Cliftonissa, Ohiossa, käytti tämä 650 dollaria 50:een elokuvalippuun, jotka aikoi sitten myydä eteenpäin kovemmalla hinnalla.

Mies ei kuitenkaan osannut ennustaa, että Sony päättäisikin pienen teatterikierroksen lisäksi laittaa elokuvan myyntiin ja vuokrattavaksi myös useille eri internetalustoille. Best osti lippunsa noin 13 dollarin hintaan, kun taas The Interview’n vuokraus netissä maksoi ainoastaan kuusi dollaria ja sen lataaminen omaksi 15 dollaria.

Bestin suunnitelma meni siis pahasti reisille, mutta tämä ei kuitenkaan luovuttanut, vaan yritti saada rahansa takaisin teatteriketjulta. Teatteri ei kuitenkaan lämmennyt ajatukselle, vaan sanoi Bestin yrittävän nyt saada rahaa pieleen menneestä trokausyrityksestä. Esquire tarjoutui lahjoittamaan Bestin 650 dollaria hyväntekeväisyyteen, mutta tämä ei miehelle käynyt.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät jutut