Clint Eastwood on palannut – Katso traileri legendan uudesta elokuvasta

9.8.2012 15:12

Viimeksi Gran Torinossa (2008) näytelleen teräspapan, 82-vuotiaan Clint Eastwoodin seuraavasta elokuvasta on julkaistu traileri.

Eastwood nähdään pääosassa baseball-aiheisessa draamassa Trouble with the Curve.

Neljä Oscar-pystiä voittanut Eastwood näyttelee vanhuuden takia pian eläköityvää baseballin kykyjenetsijää, joka vastahakoisesti ottaa viimeiselle tarkkailureissulleen mukaan Amy Adamsin (Taistelija) esittämän tyttärensä.

Tyttären ihastusta, baseball-peluria esittää Justin Timberlake (In Time). Myös John Goodman (The Big Lebowski) ja Robert ”T-1000” Patrick (Terminator 2 – Tuomion päivä) nähdään elokuvassa.

Elokuvan ohjauksesta vastaa Eastwoodin vanha yhteistyökumppani, Robert Lorenz, joka on aiemmin ollut ensimmäinen apulaisohjaaja muun muassa Eastwoodin elokuvissa Pahin rikos (1999), Menneisyyden ote (2003) ja Million Dollar Baby (2004). Trouble with the Curve on Lorenzin ensimmäinen elokuva pääpampun pallilla.

Trouble with the Curve nähdään monissa maissa vielä tämän vuoden puolella, mutta Suomen mahdollisesta ensi-illasta ei ole vielä tietoa. Elokuvan trailerin voi katsoa alta.

Lähde: Total Film

Lisää luettavaa