Colin Farrell kirjautui huippukalliiseen katkaisuhoitoon oltuaan 12 vuotta selvänä

Suosikkinäyttelijä Colin Farrell on kirjautunut arizonalaiselle luksuskatkaisuhoitoklinikalle.

Colin Farrell kirjautui juuri Meadowsin klinikalle, joka maksaa huikeat 36 000 dollaria kuukaudessa. Farrell on ollut nyt 12 vuotta selvänä ja haluaa myös jatkaa niin.

Näyttelijä kirjautui klinikalle 45-päivän mittaiseen hoitoon.

Farrell alkoi saamaan ”tiettyjä haluja” tehtyään kolme elokuvaa yhteen putkeen. Miehen alkoi tehdä mieli päihteitä, joten hän kirjautui ennakoivaan hoitoon.

Hän osallistuu Meadowsilla muun muassa hevosratsastus-, jooga-, Tai chi-, akupunktuuri- ja mindfulness-hoitoihin, joiden avulla mies saa toivottavasti rauhoitettua mielensä.

41-vuotias Farrell kamppaili alkoholi- ja huumeaddiktioidensa kanssa kymmenisen vuotta, kunnes haki apua heti Miami Vice -elokuvan kuvausten jälkeen vuonna 2005. Siitä lähtien hän on ollut selvänä.

Farrell ei omien sanojensa mukaan muista ensimmäistäkään Miami Vicen kuvauspäivää. Kuuleman mukaan hän katsoi ensi-iltanäytöksessä leffaa hämmentyneenä, koska ei muistanut siitä mitään, vaikka hän olikin siinä. Heti kun ensi-ilta oli ohi, Farrell tuupattiin lentokoneeseen ja lennätettiin hoitoon.

Farrell onkin sanonut, että hän on ollut enemmän tai vähemmän sekaisin täytettyään 14 vuotta. Hän oli myös erittäin lähellä joutua tappavaan heroiinikoukkuun juuri ennen katkaisuhoitoaan vuonna 2005.

Hän haluaa olla myös hyvä isä pojalleen Jamesille, joka kärsiin Angelmanin syndroomasta. Sairaus aiheuttaa kohtauksia, liikunnallisia vaikeuksia ja puheongelmia, joten Farrellin on oltava aina selvänä, mikäli haluaa hoitaa lastaan.

Lähde: Daily Mail

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut