Oletko Miami Vicen fani? Nyt jysähti uutispommi!

Toivoa sopii, että tästä tulisi hyvä.

3.8.2017 03:03

Yksi 80-luvun ikonisimmista sarjoista, Miami Vice, palaa The Hollywood Reporterin tietojen mukaan ruutuihin. Kyseessä on uusi versio, jonka taustalla häärivät Fast & Furious -elokuvasarjan tuottajat Vin Diesel ja Chris Morgan sekä NBC-kanava.

Sarja näkyi aikoinaan viiden kauden ajan. Pääosissa nähtiin Don Johnson James ”Sonny” Crockettina ja Philip Michael Thomas Ricardo ”Rico” Tubbsina. Parivaljakko esitti peitetehtävissä toimivia huumepoliiseja Michael Mannin tyylittelemässä neonvaloisessa Miamissa – Jan Hammerin syntetisaattorikappaleiden sävyttäessä kohtauksia.

Mann palasi aiheeseen vuonna 2006 Miami Vice -elokuvallaan. Tähtinä nähtiin Colin Farrell ja Jamie Foxx. Tämä mitäänsanomaton tekele ei menestynyt niin kaupallisesti kuin arvosteluissakaan.

Uuden sarjan on tarkoitus saada tv-ensi-iltansa joskus vuonna 2018. Ensimmäinen kausi jatkuisi vuoteen 2019 saakka. Sarjan päivittäisenä vetäjänä toimii Shana Waterman (24: Live Another Day, Wayward Pines). Myös Diesel ja Morgan ovat tiettävästi tiiviisti mukana tuotannossa.

Pilotin käsikirjoittaa Peter Macmanus (The Mist -tv-sarja).

Lähde: Coming Soon

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia