Kevin Costnerin ja Whitney Houstonin Bodyguard-elokuvasta näyttämömusikaali

9.10.2012 14:19

Erityisesti Whitney Houstonin mahtipontisista lauluista muistettava Bodyguard-elokuva (1992) nähdään piakkoin näyttämömusikaalina.

Bodyguard-musikaali avaa ovensa Lontoossa tämän vuoden joulukuussa. Näyttämöllä Kevin Costnerin ja Houstonin rooleja esittävät Apollo 18 -elokuvassa (2011) nähty Lloyd Owen ja Aida-musikaalista palkittu laulaja Heather Headley.

Bodyguard-elokuvan kappaleet Run to You ja I Have Nothing olivat molemmat ehdolla alkuperäiskappaleen Oscar-pystiin, mutta jäivät palkinnoitta. Ehdokaskaksikosta huolimatta elokuva muistetaan silti parhaiten Houstonin hitiksi nousseesta I Will Always Love You -jysäytyksestä.

Musikaalinäyttelijöiden tunnelmia Houstonin ja Costnerin saappaisiin astumisesta voi katsella BBC:n viisiminuuttisesta videosta.

Costner on viimeksi nähty The Company Men -elokuvassa vuonna 2010, mutta 1990-luvun alun suosittu elokuvantekijä on palaamassa valkokankaille peräti viiden elokuvan voimin. Näistä ainakin kaksi ilmestyy ensi vuonna, kun Teräsmies ja Jack Ryan -elokuvat saavat ensi-iltansa. Teräsmies on ehtinyt jo jälkituotantoon ja Jack Ryania kuvataan parhaillaan.

Lähde: BBC

Lisää luettavaa