Daniel Craig ei palaa enää Bondiksi – Hänelle tosin kaavaillaan täysin erilaista roolia seuraavaan elokuvaan

Kerta se olisi ensimmäinenkin?

Express uutisoi, että jo 13 vuotta James Bondin roolia tehnyt Daniel Craig ei aio palata salaiseksi agentiksi enää 26. Bond-seikkailuun. Ensi vuonna ensi-iltansa saava No Time to Die jää siis hänen viimeiseksi elokuvakseen Bondina.

Sen sijaan Craigia on kaavailtu hieman toisenlaiseen pestiin. Bond-elokuvien tuottaja Barbara Broccoli haluaisi pitää Craigin mukana tavalla tai toisella myös tulevaisuudessa. Yleisesti odotetaan, että Bond 26 tulisi aloittamaan koko Bond-sarjan alusta ja uusi näyttelijä astuisi 007:n rooliin.

Lähteen mukaan Craig on ollut eteenpäin vievä voima No Time to Dien takana ja olisi mahdollisesti kiinnostunut ohjaamaan seuraavan Bond-elokuvan. Se olisi ensimmäinen kerta, kun entinen 007 astuisi ohjaajan penkille. Edesmennyt Bond-tähti Roger Moore haaveili vielä vanhoilla päivillään pääsevänsä näyttelemään Bond-pahista.

Craig oli sanonut tuoreessa haastattelussa rakastavansa sitä, että juuri hän on Bond. ”Sitä voi olla vaikea uskoa”, hän sanoi. Kaikki muistavat lehtiotsikot parin vuoden takaa, joissa Craig kertoi mielummin viiltävänsä ranteensa auki, kuin palaavansa Bondiksi.

Tuoreessa haastattelussa hän sanoi tulevansa kaipaamaan ystäviään kuvauspaikalla. ”Olen työskennellyt monen kanssa jo 15 vuotta. Näen heitä aina silloin tällöin, mutta Bondin kuvauspaikalla on aina erityinen atmosfääri.”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut